Baskan Arslan Çameli'yi Karis Karis Gezip Projelerini Anlatiyor

Baskan Arslan Çameli'yi Karis Karis Gezip Projelerini Anlatiyor

DENIZLI – Çameli Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Cengiz Arslan, günlük mesaisinin ardindan kirsal mahalleri tek tek dolasarak yeni dönem projelerini anlatiyor.



Çameli Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskani Adayi Cengiz Arslan, yerel seçim çalismalari kapsaminda sürdürdügü mahalle ziyaretlerine Arikaya ve Sofular mahalleleriyle devam etti. Ziyaretleri sirasinda Baskan Arslan’a AK Parti Ilçe Baskani Cengiz Yilmaz, AK Parti ve MHP Ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyesi adaylari eslik etti.

Vatandaslarla bulusup ilçe ve mahalleler hakkinda istisarede bulunan Baskan Cengiz Arslan, önümüzdeki dönemde ilçe merkezi ve mahallelerle ilgili hayata geçirilecek projelerini anlatti. Mahallelerde üst yapi ve alt yapi çalismalarinin hiz kesmeden devam edecegini kaydeden Baskan Arslan, “Ayirmadan ayrismadan birlik ve beraberligimizi koruyarak yapacak çok projelerimiz var. Ilçemizi ve mahallelerimizi daha nezih, daha refah bir hale getirecegiz. Bizleri en sicak sekilde karsilayan vatandaslarimiza misafirperverlikleri ve ilgileri için tesekkür ederiz. Ilçemiz için durmadan yorulmadan çalismaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile