Başkan Arslan, Çiğlili Balıkçıların Misafiri Oldu

Başkan Arslan, Çiğlili Balıkçıların Misafiri Oldu

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, geçimlerini balıkçılık yaparak sağlayan Sasalı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Ursa ve kooperatif üyelerini ziyaret etti.


Başkan Hasan Arslan, Sasalı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Ursa ve yöneticileri ile bir araya gelerek, görüşlerini aldı. Çiğli Tuzla açıklarında balıkçılık yapan balıkçıların avladıkları balıkların satıldığı yeri gezen Başkan Arslan, balıkçıların sorun, istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm için gerekli çalışmaları başlatacağını söyledi.

Çiğli’de balıkçılığın çok önemli bir faaliyet kolu olduğunu belirten Başkan Arslan, balıkçıların Degaj yolunun açılmasına yönelik taleplerinin en kısa zamanda çözümlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve gerekli mercilere bu taleplerinin iletilmesine destek vereceklerinin sözünü verdi. Daha sonra balıkçılar her gün yapılan mezata Başkan Arslan’ı da davet ettiler.

Çiğli’de balıkçılık yapan birçok vatandaş için bazı sorunların bir an an önce çözümlenmesi gerektiğine inandığını, balıkçılığın önemli bir faaliyet kolu olarak desteklenmesinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Arslan, “Çiğli’de balıkçılık yapan çok değerli vatandaşlarımızı yerinde görüp ziyaret etmek istedik. Çiğli’de önemli oranda geçimini balıkçılıktan sağlayan vatandaşımız var. Her alanda olduğu gibi bu alanda da yapılması gerekenler çok. Biz onların sorunlarını ve isteklerini dinlemek için buradayız. Her zaman destek olmaya, onların sorunlarına çözüm bulmaya hazır olacağız. Sofralarımızın bu zengin besini için verilen emek mücadelesinde Çiğli’de çalışan balıkçı dostlarımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile