Baskan Arslan Mahalle Mahalle Bayram Mesaisine Devam Ediyor

Baskan Arslan Mahalle Mahalle Bayram Mesaisine Devam Ediyor

DENIZLI – Denizli’nin Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Kurban Bayraminda mahalleleri ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi.



Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan ve AK Parti Çameli Ilçe Baskani Cengiz Yilmaz, Kurban Bayrami ziyaretlerine hiz kesmeden devam ediyor. Baskan Arslan ve Baskan Yilmaz, ilk olarak Belevi Mahallesi’nde vatandaslarin Kurban Bayrami’ni kutladi ve mahalle halkiyla sohbet etti. Bir sonraki duragi Imamlar Mahallesi olan Baskan Arslan, burada da vatandaslar tarafindan karsilandi. Herkesin bayramini kutlayan Arslan, mahalle halkinin istek ve taleplerini dinledi. Imamlar Mahallesi’nden sonra Çigdemli Mahallesi’ne geçen Baskan Arslan, burada da vatandaslarla bayramlasip sohbet etti.

Kurban Bayrami ziyaretlerine Kinikyeri Mahallesi’nde devam eden Baskan Arslan, burada da her bir vatandasla bayramlasarak sohbet etti. Ziyaretlerine Cumaalani, Sofular, Arikaya, Tasçilar ve Gürsu mahallelerinde devam eden Baskan Arslan, bu mahallelerde de vatandaslarla bire bir sohbet ederek bayramlarini kutladi.

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Elmali Mahallesi sakinlerinin bayramlarini kutladiktan sonra Kirazliyayla Mahallesi’nde vatandaslarla bulustu. Burada da herkes ile bayramlasan Arslan, Karabayir Mahallesi’nde düzenlenen toplu bayramlasmada esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Ziyaretlerine Akpinar Mahallesi’nde devam eden Baskan Arslan, ardindan Sarikavak Mahallesi sakinleriyle bayramlasti. Son olarak Emecik, Biçakçi ve Kizilyaka mahallelerinde vatandaslarla bir araya gelen Baskan Arslan, tüm mahalle sakinlerinin Kurban Bayrami’ni kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile