Baskan Asgin Icraatlarini Is Insanlarina Anlatti

Baskan Asgin Icraatlarini Is Insanlarina Anlatti

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin göreve geldigi günden bugüne kadar yaptigi çalismalari Ticaret ve Sanayi Odasi’nda is insanlarina anlatti.

Ticaret ve Sanayi Odasi Meclisi olarak Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’i agirlamaktan büyük mutluluk duyduklarini ifade eden TSO Baskani Çetin Basaranhincal, Belediyenin yaptigi çalismalari yakindan takip ettiklerini ve Belediyenin büyük bir gayretle çalistigini söyledi.



Geçen hafta AK Parti Il yönetimi ile bir araya gelen Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, bu kez is insanlarina 2.5 yilda yaptigi çalismalari, yatirimlari ve projeleri tek tek anlatti. Mali durum, altyapi, tamamlanan projeler, devam eden yatirimlar, seffaflik ve gönül belediyeciligi alaninda yaptiklari çalismalar hakkinda bilgi veren Baskan Asgin, hizmetlerin artarak devam edecegini ve ilk günkü askla çalismaya devam ettiklerini söyledi.



Program sonunda sorulari yanitlayan Baskan Asgin, toplantiya katilan is insanlarina tesekkür etti.

TSO Fuar ve Sergi Kompleksinde TSO Meclis Üyelerinin katilimiyla gerçeklestirilen toplantiya programa Çorum Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Çetin Basaranhincal, Belediye Baskan Yardimcilari, Ismail Yagbat, Lemzi Çöplü, Alper Zahir, Zübeyir Tuncel, is insanlari, TSO ve Belediye Meclis Üyeleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile