Baskan Aslan'dan 15 Temmuz Mesaji

Baskan Aslan'dan 15 Temmuz Mesaji

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskani Memet Aslan, 15 Temmuz nedeniyle yayimladigi mesajinda, “Asil ve onurlu durusu hiçbir zaman kaybetmeyecegiz” dedi.

Van OSB Baskani Memet Aslan, 15 Temmuz nedeniyle bir mesaj yayimladi. Mesajinda 15 Temmuz’in özgürlügüne asik bir toplumun sembol adi olduguna dikkat çeken Van OSB Yönetim Kurulu Baskani Memet Aslan, “Dinlerin, inançlarin, kültürel ve ticaret savaslarinin merkezini olusturan orta dogu topraklari, insanlik tarihinin hiç bir döneminde cazibesini kaybetmemistir. Dis tehditlere, kavgalara, çatismalara, haçli seferleri gibi kapsamli ve sistematik saldirilara, yakilip, yikilmasina ekonomik saldirilara, Düyun-u Umumiye, kapitülasyonlara ragmen her zaman yeniden küllerinden dogmasini basarmistir. Asil ve onurlu durusunu hiç bir zaman kaybetmeyen kutsal Anadolu cografyasinin efsunlu halki, 15 Temmuz 2016 gününde yeni bir tarih yazmayi basarmistir. Toplumlari dizayn etmek, siyaset mühendisligi ile ülkeler üzerindeki baski ve hükümranliklarini kaybetmek istemeyen egemen ve baskici güçler, bazen kendileri, bazen de o ülkeler içindeki yerli isbirlikçileri kullanarak sonuca gitmeye çalisirlar.15 Temmuz 2016 yilina kadar zaman zaman çesitli bahanelerle bu halka operasyon çekmeye çalisan egemen güçler ve yerli isbirlikçileri basarili olamadilar.15 Temmuz aksami milletin evlatlari gibi görünüp gerçekte ise milletimizle hiçbir alakasi olmayan hainler, canlarimiza kast etmislerdir. Millettin birligine ve beraberligine, vatanin bölünmez bütünlügüne kasteden hainler, ülkenin bir çok yerinde karisiklik ve kaos olusturmaya çalismislardir. Ancak milletimiz özgürlügüne, birlik ve beraberligine yönelen dis destekli bu hain darbe kalkismasini sagduyusu, milli ve manevi degerlerine olan bagliligi ve inanci, güçlü, dirayetli ve dik duruslu lideri ile el ele vererek püskürtmüstür. Kahraman vatan evlatlari bagimsizligimiza ve özgürlügümüze kasteden bu hain darbe girisimini ‘Ölürsek sehit, kalirsak gazi’ düsturu ile canlari pahasina engellemislerdir” dedi.

.15 Temmuz ‘da milletin dis güçlere ve yerli isbirlikçilerine unutamayacaklari bir ders verdigini vurgulayan Aslan, mesajinin devaminda ise “Halkimiz lideri ve tüm devlet kurumlari ile dis güçlere ve yerli isbirlikçilerine öyle bir ders verdiler ki; bir daha hiç bir güç bu aziz milletin birligini, beraberligini ve huzurunu bozma girisiminde bulunamayacaklardir. Bu duygu ve düsüncelerle milletimizin birligi ve beraberligi, vatanin bölünmez bütünlügü için canlarini feda eden aziz sehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, gazilerimizi saygiyla aniyoruz. Cenab-i Allah bu aziz millete bir daha 15 Temmuzlar yasatmasin” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile