Baskan Atabay Açiklamasi 'Dev Altyapi Yatirimlari En Kisa Sürede Tamamlanacak'

Baskan Atabay Açiklamasi 'Dev Altyapi Yatirimlari En Kisa Sürede Tamamlanacak'

Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Didim Belediyesi’nin koordineli çalismalari sonucu ilçeye yapilacak 144 milyon TL degerindeki altyapi yatirimlarinda çalismalara baslanirken, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay; “Dev altyapi yatirimlari en kisa sürede tamamlanacak” dedi.



Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in koordineli çalismalari sonucunda, ilçeye 144 milyon TL degerinde yapilan altyapi yatiriminda çalismalar basladi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Didim Belediyesi ortakliginda yürütülen Akbük altyapi çalismalari çerçevesinde ise Fevzipasa ve Denizköy mahallelerinde kanalizasyon çalismalarina baslandi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) Akbük’de Fevzipasa ve Denizköy mahallelerine kanalizasyon altyapi çalismalari baslatti. Didim’de iki büyük mahallede baslatilan kanalizasyon altyapi çalismalarina yaklasik 144 milyon liralik kaynak ayrildi. Fevzipasa ve Denizköy mahallelerinde toplam 57 bin 500 metrelik kanalizasyon, terfi ve iletim hatti yapilacak, dört adet de terfi merkezi insa edilirken, 900 adet parsel bacasi ve 2 bin 700 metre parsel baglantisi yapilacak. Kisa sürede bitirilmesi planlanan çalismalarla birlikte Akbük kanalizasyon sistemi devreye alinacak.

“Büyüksehir ile birlikte tertemiz Akbük’ü kazandiracagiz”

Çalismalar hakkinda bilgiler veren Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, “Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü ekipleri tarafindan Fevzipasa ve Denizköy Mahallelerinde altyapi kanalizasyon çalismalarina baslandi. Aydin Büyüksehir Belediyemiz tarafindan iki büyük mahallemizde yapilan dev altyapi yatirimlarinin kisa sürede tamamlanmasi planlaniyor. Buradan Özlem Baskanimiza ve emegi geçen herkese Didim halki adina tesekkür ediyorum. Kanalizasyon çalismalarinin ardindan Aydin Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte gerçeklestirecegimiz üst yapi çalismalariyla birlikte tertemiz bir Akbük kazandiracagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile