Baskan Ataç Açiklamasi 'Çocuklarimiz Için Her Seyi Yaparim'

Baskan Ataç Açiklamasi 'Çocuklarimiz Için Her Seyi Yaparim'

Tepebasi Belediyesi Bahriye Üçok Egitim ve Gelisim Merkezi’nin resmi açilisi yogun katilimla gerçeklestirildi.

Tepebasi Belediyesi, çocuklarin gelisimine katki sunan merkezlerle hizmet vermeye devam ediyor. Tepebasi Belediyesi tarafindan düzenlenen egitim ve etkinlikler ile çocuklarin gelisimine önemli katkilar sunmaya baslayan Bahriye Üçok Egitim ve Gelisim Merkezi’nin resmi açilisi yogun katilimla gerçeklestirildi.

Açilisa Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’in yani sira meclis üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Açilis öncesinde Tepebasi Belediyesi’nin temizlik emekçilerinden kurulu olan ve Türkiye’de bir ilk olma özelligi tasiyan Eko Sov Ritim Grubu, konser verdi.

“Gelecekte ülkeyi yönetecekler”

Açilista konusan Baskan Ataç, “Bu merkezdeki çocuklarimizi görünce ne kadar dogru bir is yaptigimizi bir kez daha anladim. Çocuklarimiz için her seyi yaparim. Daha da çok sey yapacagim. Çünkü onlarin gelismelerine destek vererek ülkenin gelecegine de destek vermis oluyoruz. Eger onlar iyi okullari bitirip, iyi üniversiteleri bitirirse gelecekte onlar bizim yerimize ülkeyi yönetecekler. Burada bildiginiz gibi 5 bransta 4. siniftan 8. sinifa kadar çocuklarimiz hizmet aliyor. Bu aldiklari, dersler, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, Ingilizce ve Türkçe olmak üzere. Zaten egitimin temel bu 5 dersini iyi hocalarimizdan aliyorlar. Burada 30 aktif grubumuz var. 9-13 yas arasi yaklasik bin 500 ögrencimiz oldu. Gerçekten çok mutluluk duyuyorum. 11 egitmen ve 1 psikologumuz var. Simdi bu merkezi yapmamizdaki en büyük neden, ülkemizde her sey çok pahali. Dershane ücretlerini merak ettim kaç lira diye sordum. En son 30 bin lira falan gibi laflar duydum. Allah velilerin yardimcisi olsun. Simdi buradaki basariyi görünce ikincisini Çamlica’da bir yer yapiyoruz. Orayi açacagim. Oradaki de büyük bir etüt merkezi olacak. Ve bundan sonra bütün mahallelerde etüt merkezlerini gelistirmeye çalisacagiz. Çünkü ülkenin egitimi son derece olumsuzluga gidiyor. Ama biz laik egitimi, çagdas egitimi çocuklarimizla beraber çözmek istiyoruz. Ve bunu da sizlerle birlikte yapacagiz. Çünkü bu topraklar kolay kazanilmadi, kolay da kaybettirmeyiz. Eger Büyük Kurtarici Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda gidersek, onun devrimlerini takip edersek ülkemizdeki çocuklarimizi aydinliga getirmis oluruz. Gelecekte de hiçbir yere gitmezler, bu ülkede kalip bu ülke için çalisacaklar” ifadelerini kullandi.

“Iyi ki Tepebasi’nda yasiyorum”

Bahriye Üçok Egitim ve Gelisim Merkezi’nden egitim alan Hira Nur Besiktepe, “Bahriye Üçok’u çok seviyorum. Bana çok sey kazandirdi. Burada eglendirerek ögretiyorlar bu tarafini çok seviyorum. Burada okuldaki derslerimizi tekrar ettiriyorlar bu da okuldaki basarimi artirdi. Bana ve arkadaslarima bu imkani sunan Tepebasi Belediyesi’ne çok tesekkür ediyorum. Iyi ki Tepebasi’nda yasiyorum, hayat Tepebasi’nda güzel” dedi.

Metin Oktay, “Öncelikle burada bulundugum için çok mutluyum. Iyi ki burasi açilmis, derslerime çok katkisi oldu. Ben Ahmet Ataç’a çok tesekkür ediyorum, iyi ki varsiniz” diye konustu.

Veliler ise açilan merkezden dolayi Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç’a tesekkürlerini iletti. Konusmalarin ardindan ise çocuklarin kurdeleyi kesmesiyle merkezin açilisi gerçeklestirildi.

Bahriye Üçok Egitim ve Gelisim Merkezi, 9 derslik, 3 etüt salonu ve 1 tane de çok amaçli salonu ile hizmet veriyor. Merkezde uzman egitmenler tarafindan 4,5,6,7 ve 8. sinif ögrencilerine yönelik akademik ve sosyal gelisimi destekleyici programlar düzenlenerek çocuklarin gelisimi destekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile