Baskan Ataç Avdan'da Vatandaslar Ile Bulustu

Baskan Ataç Avdan'da Vatandaslar Ile Bulustu

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Avdan mahallesinde düzenlenen bahar senligi etkinliginde vatandaslar ile bir araya geldi.

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, hemen her firsatta Eskisehirliler ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Baskan Ataç bu çerçevede Avdan Köyü Kültür ve Sosyal Yardimlasma Dernegi tarafindan Avdan Mahallesi’nde düzenlenen bahar senligi etkinligine katildi.

Senlikte Dernek Baskani Ismail Kaya ve Eskisehir Haci Bektas Veli Kültür ve Yardimlasma Dernegi Baskani Mahsuni Ilgin ve Eskisehir Kültür Sanat Dernegi Baskani Gazi Durusu’nun yani sira STK temsilcileri ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Baskan Ataç, vatandaslar ile sohbet etti. Baskan Ataç, vatandaslar ile bol bol hatira fotografi da çektirdi.

“Bu tür etkinlikler sosyallesme açisindan çok önemli”

Etkinlikte bir konusma yapan Baskan Ataç, “Avdan mahallesi sakinlerine misafirperverlikleri ve sicak karsilamalari için tesekkür ediyorum. Iliskilerimiz çok sicak. Dernek Baskanimiz Ismail Kaya ile uzun yillara dayanan bir dostlugumuz var. Hiç ayrilmadan bugünlere kadar geldik. Bu tür etkinlikler sosyallesme açisindan çok önemli. Diliyorum bugün çok güzel geçer. Ayrica bütün babalarimizin babalar günü kutlu olsun. Etkinligin düzenlenmesinde emegi geçenlere çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile