Başkan Ataç Eskişehir’in Gururu “Gümüş Kız”ın Evinde

Başkan Ataç Eskişehir’in Gururu “Gümüş Kız”ın Evinde

Londra’da düzenlenen 2012 Olimpiyatları’nda, Kadınlar 1500 metrede yarışan Aslı Çakır Alptekin’in altın, Eskişehir'li Gamze Bulut’un da gümüş madalyaya hak kazanmasının ardından; Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.

Ahmet Ataç, Gamze Bulut’un ailesini evinde ziyaret etti. Kazanılan bu başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Ataç, hem kendileri adına hem de kent adına büyük bir sevinç yaşandığını belirtti.

Gamze Bulut’un henüz çok genç olduğunu, gelecek yıllarda daha büyük başarılar getireceğine olan inancını dile getiren Ataç aileyi tebrik etti.

Baba Hasan Bulut'da sevincinin kelimelerle anlatılamayacağını, kızı Gamze Bulut ile gurur duyduğunu söyledi.

Aynı şekilde büyük bir gurur yaşayan anne Fatma Bulut ise, en büyük hayalinin gerçek olduğunu, kızının Türk Bayrağı ile koştuğunu görmenin verdiği mutluluğun tarifsiz olduğunu paylaştı.

Eskişehir Gençlik Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy'da Başkan Ataç ile ziyaretteydi. Aksoy, sevincini ve duyduğu gururu dile getirerek aileyi tebrik etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile