Baskan Atay'dan Kursiyerlerin Gelir Elde Edebilmelerine Katki

Baskan Atay'dan Kursiyerlerin Gelir Elde Edebilmelerine Katki

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, Efeler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Efeler Halk Egitim Merkezi Müdürlügü arasinda ’Hayat Boyu Ögrenme’ faaliyetleri kapsaminda isbirligi protokolü imzalandi. Protokol kapsaminda, Efeler Belediyesi kursiyerlerin gelir elde edici çalismalarina katki saglayacak.



Efeler Belediyesi ile Efeler Halk Egitim Merkezi isbirliginde verilecek kurs, açilacak egitim, seminer, rehberlik, etkinlik, üretim, kurs ve diger faaliyetlerle vatandaslarin egitim ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla imzalanan protokol kapsaminda, Efeler Belediyesi; kursiyerlerin gelir elde edici çalismalarina katki saglayacak. Efeler Halk Egitim Merkezi’nde gerçeklesen imza töreninde konusan Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, “Ben çok sansliyim çünkü ufku açik bürokratlarla çalisiyorum. Kendilerine çok tesekkür ederim. Bu protokol meslek edinmek ile ilgili fakat meslek edinen vatandaslarimizin para kazanabilmeleri için gerekli ortami da saglayabilmek gerekiyor. Bundan da sizler sorumlusunuz. Bize proje getireceksiniz, biz de her türlü maddi katkiyi yapacagiz ve o insanlarin elde ettikleri meslek becerilerini kazanca dönüstürmelerini ve özgürce, mutlu, refah içinde yasamalarini saglamayi amaçliyoruz. Bu anlayisa sahip çiktiklari için Aydin Il Milli Egitim Müdürü, Efeler Ilçe Milli Egitim Müdürü ve Halk Egitim Merkezi Müdürü’ne çok tesekkür ederim” dedi.



Aydin Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’a egitime verdigi destek ve katkilar için tesekkür ederek, “Belediyeler ile milli egitim müdürlükleri, egitim anlaminda birbirini desteklemesi gerekiyor. Efeler Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Fatih Atay, bizlere bu imkâni sunuyor. Efelerdeki vatandaslarimiza bir nebze faydali olabilirsek bu bizim için büyük bir mutluluk. Amacimiz insanlara dokunabilmek ve aile ekonomilerine katki sunabilmek. Bu amaçla Efeler Belediyesi ile Efeler Ilçe Milli egitim Müdürlügü ve Halk Egitim Merkezimiz arasinda isbirligi protokolü imzaladik. Insallah vatandaslarimiza çesitli imkanlari birlikte sunacagiz" diye konustu.



Efeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Hakan Özcan, düzenlenen protokolün tüm Efeler ilçesine hayirlar getirmesini dileyerek, “Bu isbirligi protokolünden tüm ilçe halkimizin istifade etmesini cani gönülden diliyorum. Efeler Belediye Baskanimiz Mehmet Fatih Atay’in bu konudaki katkilarindan dolayi, su ana kadar gösterdigi ve bundan sonra da gösterecegi destek ve katkilardan dolayi kendisine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Halk Egitim Merkezi Müdürü Aytekin Sezgin ise Hayat Boyu Ögrenme Faaliyetleriyle ilgili Efeler genelinde yasayan vatandaslara yönelik halk egitim merkezi müdürlügü koordinasyonunda açilacak olan kurslar, verilecek olan; egitimler, seminerler, etkinlikler, üretim ve diger faaliyetlerle vatandaslarin ihtiyaçlarini karsilamak üzere isbirligi protokolü imzalandigini belirterek, “Bu protokol kapsaminda Efeler Belediyemizin bizlere sunacagi imkanlar, verecek oldugu destekler çerçevesinde 3 bin 620 adet kurs çesitliliginden uygun olan kurslarimizi vatandaslarimizla bulusturmaya çalisacagiz. Belediyemizin Insan Kaynaklarinin da egitim ihtiyaçlarini karsilama noktasinda her türlü kursu açmak için Efeler Halk Egitim Merkezi Müdürlügü egitim vermeye hazirdir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile