Baskan Atay, Dokuzuncu Kitap Kafe'yi Açacak

Baskan Atay, Dokuzuncu Kitap Kafe'yi Açacak

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in egitimde firsat esitligini saglamak amaciyla hayata geçirdigi ve açildigi günden bu yana büyük takdir toplayan Kitap Kafelerin sayisi artmaya devam ediyor.

Baskan Atay’in önemli egitim projeleri arasinda yer alan Kitap Kafeler, kentin dört bir yanindaki ögrenciler, gençler ve bilgiye erismek isteyen herkes için en yakin arkadas olmayi sürdürüyor. Fatih Mahallesi’nde hizmete sunulan Gençlik Parki’nin açilis töreninde konusan Baskan Atay, 9’uncu Kitap Kafe’nin müjdesini verdi.

25 Ocak Çarsamba günü Girne Mahallesi’nde yeni Kitap Kafe’nin açilisini yapacaklarini söyleyen Baskan Atay söyle konustu;

“Gelecek hafta Çarsamba günü Girne Mahallesi’nde, mahallenin 2’nci, Efeler’imizin 9’uncu Kitap Kafesi’ni açacagiz. Her ay 1 tane, belki bazi aylar 2 tane birden açacagiz. Verdigimiz sözler gençlerimiz, çocuklarimiz bu ülkenin gelecegi olan yavrularimiz için. Bu makamlarda ileride oturacak olan çocuklarimizin bilgili olmalari için ne gerekiyorsa yapacagiz. Onlarin bilgiye erisim konusundaki bütün zorluklarini sona erdirerek Kitap Kafeleri her mahallede, gerekirse her sokakta hizmete açacagiz. Sanayi esnafinin, isçi bulamayan girisimcinin, is bulamayan gencin de sorunlarinin çözümü okumaktan geçiyor. Bu ülkenin tüm sorunlarinin çözümü egitimden, bilgiden, bilgiye ulasim yollarindan biri de Kitap Kafelerden geçiyor. Bu yüzden egitim projelerimizle Efeler’in her çocugu, genci firsat esitligi içinde yarinlara hazirlanabilsin diye yorulmadan çalisiyoruz”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile