Baskan Atay, Firtinadan Etkilenen Kocagür Mahalle Sakinleri Ile Bulustu

Baskan Atay, Firtinadan Etkilenen Kocagür Mahalle Sakinleri Ile Bulustu

Aydin’in Efeler ilçesinde Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, dün aksam saatlerinde etkili olan yogun yagis ve firtinadan etkilenen Kocagür Mahallesi’ni ziyaret etti.



Efeler’de yaklasik bir haftadir etkili olan saganak yagis ve kuvvetli rüzgar etkisini göstermeye devam ediyor. Son olarak Kocagür Mahallesi’nde aksam saatlerinde bir anda baslayan firtina; çok sayida agaç, telefon diregi, bahçe duvarlari ve tabelalari yikarak hayati olumsuz etkiledi. Afetin yasandigi ilk anlarda bölgeye gelen Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, Fen Isleri Müdürlügü ve Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin magduriyet yasamamasi için yogun çalisma gerçeklestirdi.

Sans eseri yaralananin olmadigi olayda Efeler Belediyesi’nin çalismalari sonrasi Kocagür Mahallesi’nde hayat normale dönerken, Baskan Atay bölgeye ziyaret gerçeklestirdi. Kocagür Mahalle Muhtari Orhan Akranci ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Baskan Mehmet Fatih Atay, Kocagür Mahalle halkina geçmis olsun dileklerini iletip, vatandaslarla sohbet etti.

Muhtar Akranci ve mahalle sakinleri de Baskan Atay’a tesekkür ederek, “Mahallemizde bir anda baslayan ve yaklasik 20 dakika süren yagis ve kuvvetli firtinada agaçlarimiz yikildi, evlerimizin duvarlari hasar gördü. Efeler Belediyesi ekipleri hemen mahallemize gelerek, çalisma baslatti. Kisa sürede, yikilan agaçlarimiz kaldirildi, sokaklarimiz temizlendi. Her zaman yanimizda olan Baskanimiz Mehmet Fatih Atay’dan Allah razi olsun. Yardimimiza kosan belediye ekiplerine de yogun çalismalari için çok tesekkür ederiz. Sayelerinde herhangi bir magduriyet yasamadik" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile