Baskan Atay, Tip Fakültesi Ögrencilerini Agirladi

Baskan Atay, Tip Fakültesi Ögrencilerini Agirladi

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tip Fakültesi 6’nci sinif (intern) ögrencilerini agirladi.



Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay ile ADÜ Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Erdem Özkisacik tarafindan 3 Mart 2021 tarihinde imzalanan egitim is birligi protokolü geregince, ADÜ Tip Fakültesi’nde egitim gören son sinif ögrencileri Efeler Belediyesi’ni ziyaret etti. Efeler Belediyesi olarak hayata geçirdigi projeler hakkinda bilgiler paylasan Baskan Atay; Kitap Kafeler, Hanim Evleri, Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parki, Otizm Yasam Merkezi, Yüzde 100 Kadin Emegi Tarimsal Ürün Fabrikasi gibi Türkiye’de ilk olma özelligi tasiyan merkezleri ögrencilere tanitti.

Baskan Atay, “Efelerimizde hayata geçirdigimiz bu merkezleri görmenizi dilerim. Sizlerin de sorumluluklariniz var, yalnizca kendinizi degil, bu ülkeyi de kurtarmalisiniz. Bir ayiniz kalmis, artik mezun oluyorsunuz. Sizi yetistiren ailelerinizi kutluyorum. Sizlere çok iyi bir egitim verdiklerine inandigim ögretmenlerinizi kutluyorum. Sizi de ayrica kutluyorum, çok yüksek puan alarak girdiniz, basardiniz ve simdi de mezun olacaksiniz. Hayatiniz boyu mutlu olmanizi diliyorum. Hepinize tesekkür ederim” diye konustu.



Baskan Atay ile bir araya gelen ögrencilere daha sonra Efeler Belediyesi Saglik Isleri Müdürü Dr. Eralp Atay, belediye birimlerinin görevleri, halk sagligi, is yeri hekimligi, is sagligi ve güvenligi uygulamalari hakkinda bilgi verdi. Tip Fakültesi ögrencilerinin ziyareti Kemer Mezarligi’nda yapilan bilgilendirme ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile