Baskan Atay, Vatandaslarla Bayramlasti

Baskan Atay, Vatandaslarla Bayramlasti

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, bayramda da Efelerli hemsehrilerini yalniz birakmadi. Kurban Bayrami’nin ilk gününde Çestepe Hayvan Pazari’ni ziyaret eden Baskan Atay, sonrasinda kiraathanelerde vatandaslarla sohbet edip, bayramlarini kutladi.



Mesai arkadaslarini da unutmayan Mehmet Fatih Atay, bayramda yogun mesai harcayan Temizlik Isleri Müdürlügü çalisanlari ile de Kocagür Mahallesi’ndeki santiye alaninda bulusarak bayramlasti. Baskan Atay’in talimatiyla Kurban Bayrami hazirliklarini erken tamamlayan Efeler Belediyesi, bayramin ilk gününde de vatandaslarin saglikli ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için yogun mesai harcadi.

Efeler Belediyesi ekipleri, kentin en büyük hayvan pazari olan Çestepe Hayvan Pazari’nda ve diger tüm kurban kesim alanlarinda saglikli, hijyenik ve güvenli kosullarda kurban kesiminin saglanabilmesi için görev basindaydi. Efeler Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü’nde görevli veteriner hekimler ve personel tarafindan Çestepe Hayvan Pazari’ndaki tüm kurbanliklarin kontrolü saglikli bir sekilde yapildi. Zabita Müdürlügü ekipleri yogunluk nedeniyle bir olumsuzluk yasanmamasi için güvenligi sagladi. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri ise, kurban kesim alanlarindaki temizligin sürekliligini saglamak adina araliksiz çalisti. Öte yandan Efeler Belediyesi’nin ikram araçlari ile vatandaslara ücretsiz su, çay, kahve ve soguk mesrubat dagitildi.

Baskan Mehmet Fatih Atay tarafindan yapilan açiklamada kurban kesim alanlarindaki tüm hizmetlerin bayram boyunca devam edecegi, Efeler Belediyesi’nin her zaman oldugu gibi bayramda da 7/24 vatandaslarin yaninda olacagi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile