Baskan Atli, 'Oruç Tutmak, Birlik Ve Dayanisma Duygularimizi Da Güçlendirir'

Baskan Atli, 'Oruç Tutmak, Birlik Ve Dayanisma Duygularimizi Da Güçlendirir'

Babadag Belediye Baskani Ali Atli, Ramazan ayi dolayisiyla yayinladigi mesajda, “. Oruç tutmak, sabir ve sükür gibi erdemleri pekistirirken, birlik ve dayanisma duygularimizi da güçlendirir” dedi.

Babadag Belediye Baskani ve IYI Parti Babadag Belediye Baskan adayi Ali Atli, Ramazan ayinin baslamasi dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Ramazan ayinin coskusunun yasandigini dile getiren Atli, “Ramazan, manevi bir yolculuga çikma ve ruhumuzu arindirma firsati sunar. Oruç tutmak, sabir ve sükür gibi erdemleri pekistirirken, birlik ve dayanisma duygularimizi da güçlendirir” dedi.

Ihtiyaç sahiplerine el uzatilmasi gerektigini belirten Atli, “Bu mübarek ayda, kalbimizi temiz tutmali, sevgi ve hosgörü ile dolmaliyiz. Bu mübarek ayda, kalbimizi temiz tutmali, sevgi ve hosgörü ile dolmaliyiz. Bu ayin bereketiyle dolu günlerinde, dualarimizi kabul eden ve bizi affeden Rabbimize sükredelim. Kalbimizdeki sevgi ve merhameti paylasarak, birlik ve beraberlik içinde yasamanin degerini daha iyi anlayalim. Ramazan’in huzur ve mutlulugunu yasamak dilegiyle, hayirlara vesile olmasini temenni ederim” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile