Baskan Avci Gençlerle Güne Merhaba Dedi

Baskan Avci Gençlerle Güne Merhaba Dedi

Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, ALGEM birimi “Baskanla Güne Merhaba” programi kapsaminda Ismail Akçay Parki ve Plevne Millet Kiraathanesi bahçesinde gençler ile bir araya geldi.

Altieylül Belediyesi ile vatandaslar arasindaki en güzel köprüleri kuran ALGEM birimi, daha önce çocuklar ile gerçeklestirilen “Baskanla Güne Merhaba” programini organize etmisti. Çocuklarin hayallerini ve hedeflerini dinleyip onlara yol gösteren Baskan Avci, bu sefer de genç nesil ile bir araya gelerek sohbet etti. Çocuklar, gençler, yetiskinler ve güçlü anneler için baslatilan bu programin çocuklar için gerçeklestirilen birinci kismindan sonra simdi de gençler için ikinci “Baskanla Güne Merhaba” programi ALGEM birimi tarafindan organize edildi. Ismail Akçay Parki ve Plevne Millet Kiraathanesi bahçesinde ikincisi düzenlenen programin devam ettirilerek basta gençler ve çocuklar olmak üzere tüm Altieylül’e ulasilarak güzel sonuçlar ortaya çikmasi hedefleniyor.

Baskan Avci “bizler size çok deger veriyoruz”

Altieylül Belediyesi bünyesinde yürütülen her organizasyonda oldugu gibi insan ve insan iliskileri ön planda tutularak yol haritasi belirleniyor. Genç nesilleri gelecegimiz olarak görüyoruz ve onlara yatirim yapmaktan da geri durmuyoruz diyen Baskan Avci, gençler ile yaptigi hos sohbet ile birlikte onlarin talep ve önerilerini de dikkatle dinleyerek gerekli talimatlari verdi. Baskan Avci “Daha önce de çocuklarimiz ile bir araya gelerek bu etkinligi gerçeklestirmistik. Bugün de gençlerimiz ile bir araya gelerek güzel bir etkinlige ev sahipligi yapmis olduk. Bizim amacimiz gençlerimize dokunabilmek ve onlara dogru yolda vatana, millete ve tüm dünyaya hayirli birer insan olmalari hususunda rehber olabilmektir. Bizler imkânlar el verdigi ölçüde her zaman gençlerimizin yanindayiz ve yine imkânlarin müsaade ettigi ölçüde gençlerimizin isteklerini yerine getirmeye çalisiyoruz. Buradan tüm gençlere sesleniyorum. Sizler bizim gelecegimizsiniz. Size yapilan yatirim sadece bizlerin degil, sizlerin de gelecegine yapilmis yatirimlardir. Kendinizi degerli görün ve ben bu ülke için ne yapabilirim diye düsünün. Eger bir projeniz, bir fikriniz ya da gerçeklesmesini istediginiz bir hayaliniz varsa lütfen çekinmeden bize ulasarak bildirin. Bizler size çok deger veriyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile