Baskan Aydiner Açiklamasi 'Kadir Abi, Basarili Ve Efsanevi Bir Belediye Baskaniydi'

Baskan Aydiner Açiklamasi 'Kadir Abi, Basarili Ve Efsanevi Bir Belediye Baskaniydi'

Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, 13 Subat Dünya Radyo Günü’nde radyoyla ilgili açiklamalarda bulundu. Eski Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas’in ölümünün birinci yildönümü nedeniyle de konusan Aydiner, “Kadir Abi, basarili ve efsanevi bir belediye baskaniydi” dedi.

Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, insan hayatina girdigi günden beri kitle iletisiminde devasa degisimlere yol açan radyoyla ilgili 13 Subat Dünya Radyo Günü’nde konustu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nin önündeki radyo canli yayin aracinda önemli radyo programcilarini konuk alan Baskan Aydiner, yayinci koltuguna kendisi oturdu ve radyo yayini yapti. Aydiner, Eski Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas’in bugün ölümünün birinci yildönümü olmasi nedeniyle Istanbul’un abisi olan Kadir Topbas’la ilgili duygu ve düsüncelerini de ifade etti.



“Radyo tüm dünyada dinleniyor”

13 Subat Dünya Radyo Günü’nde konusan Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, “13 Subat Dünya Radyo Günü münasebetiyle ülkemizin degerli radyoculariyla bir araya geliyoruz. Onlarla söylesi yapacagiz, bizi dinleyen halkimizla birlikte olacagiz, onlarin istedigi sarkilari çalacagiz, bazi projelerimizi anlatacagiz ve onlarin radyoculuktaki basarilari hakkinda, neden bu meslegi seçtiklerini, meslekteki sevginin nasil olustugunu, vatandasla aralarindaki monolog nasil oluyor bunlari konusacagiz. Hayatimizin bir parçasi olan radyo tüm dünyada hakikaten dinleniyor” ifadelerine yer verdi.

“Kadir Topbas, basarili ve efsanevi bir belediye baskaniydi”

Vefatinin birinci yildönümü nedeniyle Eski Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas’la ilgili de konusan Baskan Aydiner, “Kadir Topbas, bizim ve Istanbul’un abisi. Çok degerli bir beyefendi. Kasimpasalidir. Ben de Kasimpasaliyim. Orada siyasi hayatima basladim. Ilk siyasi hayatimiza, dünya lideri sevgili Cumhurbaskanimizla hep birlikte basladik. Dolayisiyla 1970 yillari Kasimpasa hayatinda Türk siyasi hayatinin ilk mihenk tasidir. Bir Kadir Topbas çikti ve 15 yila yakin Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi yapti. O basarili, efsanevi belediye baskanligi münasebetiyle biraktiklari eserleri hepimiz görüyoruz. Çok önemli projeler yapti. Ben Allah’tan rahmet diliyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile