Baskan Aydiner 'Bayrampasali Çinarlarla' Bir Araya Geldi

Baskan Aydiner 'Bayrampasali Çinarlarla' Bir Araya Geldi

Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, ilçedeki yasli vatandaslarla kahvaltida bir araya geldi. Kahvaltida konusan Baskan Aydiner, “Ben onlara yasli demiyorum, onlar bizim her zaman danistigimiz ve fikirlerinden istifade ettigimiz degerli büyüklerimiz” dedi.

Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, esi Melahat Aydiner ile birlikte, bilgi ve birikimleriyle gençlere yol gösteren ilçedeki yasli vatandaslarla Kemerburgaz Göktürk Mevkii Bayrampasa Belediyesi Piknik Alani’nda kahvaltida bir araya geldi. Kahvaltiya çok sayida yasli vatandasin yani sira AK Parti Bayrampasa Ilçe Baskani Ersin Saçli da katildi.



“Gençlerin aynada göremediklerini yaslilar tuglada görür”

Kahvalti sirasinda, yaslilarin topluma yaptigi katkilarin önemine vurgu yapan Baskan Atila Aydiner, “Yaslilarimiz, bizlere, gençlere ve topluma her daim örnek oluyor. O nedenle ben onlara yasli demiyorum, onlar bizim her zaman danistigimiz, sohbet ettigimiz ve fikirlerinden yararlandigimiz degerli büyüklerimiz. Çünkü gençlerin aynada göremediklerini yaslilar tuglada görür. Bu sabah da hasbihal etmek üzere onlari burada kahvaltida bir araya getirdik. Insallah bundan sonra da ayni sekilde engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren degerli büyüklerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.



“Yaslilara saygi gösterilmesi bizleri mutlu ediyor”

Kahvaltiya katilan yaslilar da kendileri adina düzenlenen kahvaltidan memnun olduklarini belirterek “Belediye Baskanimiz Atila Aydiner, bu hususlarda çok güzel çalismalar yapiyor ve bizler bu çalismalardan memnunuz. Yaslilara saygi gösterilmesi bizleri mutlu ediyor” diyerek duygularini dile getirdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile