Baskan Aygün Açiklamasi 'Dava Arkadaslarimizin Azim Ve Kararliligi Bizlere Güç Veriyor'

Baskan Aygün Açiklamasi 'Dava Arkadaslarimizin Azim Ve Kararliligi Bizlere Güç Veriyor'

AK Parti Derince Ilçe Baskanligi’nin düzenledigi Yerel Yönetimler Danisma Toplantisina katilan Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "2023 hedefimize yürürken dava arkadaslarimizin azim ve kararliligi bizlere güç veriyor" dedi.

Yerel Yönetimler Danisma Toplantisi, Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliginde düzenlenen toplantiya; Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, AK Parti MKYK Üyesi Davut Coskun Siviloglu, AK Parti Kocaeli Il Baskan Vekili Sahin Talus, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, MHP Derince Ilçe Baskani Salim Sayar ve çok sayida partili katildi.

"Güç veriyor"

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, toplantida üç yillik süreçte ilçeye kazandirilan hizmetlere iliskin bilgilendirmelerde bulundu. Aygün, "2023 hedefimize yürürken dava arkadaslarimizin azim ve kararliligi bizlere güç veriyor" dedi.

Araptepe Kentsel Yenileme projesine deginen Zeki Aygün, "30 bin metrekare alan üzerine insa ettigimiz projemizle bölgemizde yeni bir yasam basliyor. 428 daire, 7 isyeri olan kentsel dönüsüm projemiz mayis ayinda tamamlanacak. Projemiz kapsaminda çevre yollarin düzenlemesi de Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yapilacak" diye konustu.

Kaskaldere kavsak ve alt geçit projesinin ise ilçe için çok önemli oldugunu ifade eden Aygün, "Bu proje ilçemiz için önem arz ediyor. Düzenleme ile birlikte Yavuz Sultan ve Ibni Sina mahalleleri arasindaki ulasim kolaylasarak, ayrica Yenikent Mahallesi’ne kesintisiz ulasim saglanacak" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile