AK Parti Derince Ilçe Gençlik Kollari Baskanligi’na atanan Sefa Bostan baskanliginda düzenlenen Gençlik Kollari Yönetim Kurulu Toplantisi, Derince Yelken Kafe’de gerçeklestirildi.
Derince Belediye Baskani Zeki Aygün ve AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan’in katilimiyla gerçeklesen toplantida, Gençlik Kollari’nin yaptigi faaliyetler ve önümüzdeki süreçte yapacagi çalismalar degerlendirildi. Sefa Bostan baskanligindaki yönetim kurulu üyelerine çalismalarinda kolayliklar dileyen Baskan Aygün, “Türkiye Yüzyili vizyonuyla hedeflerimize yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden aliyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulasmak için de hep birlikte çalismaya devam edecegiz” dedi.
Baskan Aygün Açiklamasi 'En Büyük Gücümüz Gençlerimiz'
AK Parti Ilçe Gençlik Kollari Yönetim Kurulu Toplantisi’na katilan Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, “Türkiye Yüzyili vizyonuyla hedeflerimize yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden aliyoruz” dedi.



















