Baskan Ayse Çakmak'tan 'Çat Kapi' Ev Ziyaretleri

Baskan Ayse Çakmak'tan 'Çat Kapi' Ev Ziyaretleri

Siverek Belediye Baskani Ayse Çakmak, vatandaslari evlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinliyor.

Esnaf ve halk ziyaretlerine büyük önem veren Belediye Baskani Ayse Çakmak, kent merkezinde vatandaslari evlerinde ziyaret ederek talepleri birinci agizdan dinliyor.

Çat kapi ev ziyaretleri gerçeklestiren Baskan Ayse Çakmak’i karsilarinda gören ev sakinlerinin mutlulugu ise yüzlerine yansiyor.

Vatandaslarin talep ve önerilerini dinleyen Çakmak, evdeki yaslilarla sohbet ederek çocuklarla da yakindan ilgileniyor.

Her firsatta kent sakinleriyle bir araya geldigini dile getiren Baskan Ayse Çakmak, “Kimi zaman esnaf, kimi zaman sivil toplum kurulusu kimi zaman ev ziyareti yapiyoruz. Yani her firsatta halkimizla bir araya geliyoruz. Talep ve önerilerini bizzat kendilerinden dinlemek daha iyi oluyor. Özellikle ev ziyaretlerinde hane sakinlerinin ilk defa bir belediye baskanini misafir etmenin heyecanini yüzlerinde görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çaldigimiz her kapida bizi gördüklerinde sevinçle karsilayan tüm hemserilerime yürekten tesekkür ediyorum’’ dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Sirinkuyu Mahallesi sakinlerinden Saadet Basal, “Belediye baskanimizin ziyaretlerini görüyorduk ancak çalan kapiyi açtigimda bir anda karsimda görünce çok mutlu oldum. Evimize beklemedigimiz bir anda misafir olmasi da ayri bir heyecandi. Oturup sohbet ettik, taleplerimizi sordu. Ailem adina Ayse Baskanimiza çok tesekkür ediyorum’’ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile