Başkan Bahçeci, Ramazan Ayı Faaliyetlerini Anlattı

Başkan Bahçeci, Ramazan Ayı Faaliyetlerini Anlattı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehirlilerin Ramazanını kutladığı açıklamasında, "Heyecanı şimdiden bizleri sarmış olan Kutsal Ramazan Ayı tüm bereketi ile inanmış yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehirlilerin Ramazanını kutladığı açıklamasında, "Heyecanı şimdiden bizleri sarmış olan Kutsal Ramazan Ayı tüm bereketi ile inanmış yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır. 11 Ayın Sultanı olan bu ay Müslüman alemi tarafından özlemle beklenen bir aydır" dedi.
Ramazan Ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı olduğunu belirten Başkan Bahçeci, "Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve güzel geleneklerimizden zedelenmiş olanlar, Ramazan ayında yeniden onarılır" dedi.
Bu yıl belediye tarafından gerçekleştirilecek olan şenlikler ve tiyatro gösterileri hakkında da bilgiler veren Bahçeci, Bu faaliyetler ile hem unutulmaya yüz tutmuş geleneksel Ramazan eğlencelerinin yaşatılması, hem de Kırşehir halkına birbirinden güzel programlarla Ramazan sevinci ve coşkusunu bir arada yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.
Bahçeci, Kırşehir Belediyesi olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birisi olan iftar çadırı kurulacağını ve iftar çadırında her gün yüzlerce vatandaşa sıcak yemek vermek için hazırlıkların yapıldığını hatırlattı.
Başkan Bahçeci ayrıca; "Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün dünyada, barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur. Ramazan ayının vatandaşlarımıza, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diler, saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile