Baskan Bakkalcioglu Mezarlik Ziyaretine Gelen Hemsehrilerinin Bayramini Kutladi

Baskan Bakkalcioglu Mezarlik Ziyaretine Gelen Hemsehrilerinin Bayramini Kutladi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, bayramin ilk günü ilçe mezarligina gelerek kabir ziyareti yapan hemserilerinin bayramini kutladi.

Mezarlik ziyaretine aileleri ile birlikte gelen çocuklar da Baskan Bakkalcioglu’nun elini öperek bayramini kutladi. Mezarlik içerisinde görev yapan personel ile de görüsen Baskan Bakkalcioglu onlarin da bayramlarini kutlayarak çalismalarinda kolayliklar diledi.

Bozüyük Ilçe mezarliginda ayrica yakinlarini ve sevdiklerini ziyaret eden vatandaslara Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafindan seker ikraminda bulunuldu. Mezarlik genelinde gün boyu sesli anons sistemi ile Kur’an-i Kerim tilaveti yayini yapilacagi ve minik ocaklarda buhur yakilacagi ögrenildi. Vatandaslarin mezarlik ziyaretlerini kolaylastirmak amaciyla belediye tarafindan düzenlenen ücretsiz otobüs seferleri de yogun ilgi görürken mezarlik içerisinde de yasli ve hastalarin kabir ziyaretlerini kolaylastirmak amaciyla ikinci bir araç daha ücretsiz olarak hizmet verdi.

Ücretsiz seferlerden faydalanan vatandaslar bu anlamli hizmet için Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu’na ve görevlilere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile