Baskan Balaban 4 Mahallede Incelemelerde Bulundu

Baskan Balaban 4 Mahallede Incelemelerde Bulundu

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Güzelyurt, Uncubozköy, Atatürk ve Maresal Fevzi Çakmak mahallelerinde hayata geçirecekleri projeler için incelemelerde bulundu, vatandaslarla bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, yogun ziyaretlerinin ardindan sahada önümüzdeki dönem hayata geçirecekleri projeleri yerinde incelemeye basladi.

Baskan Balaban, Güzelyurt, Uncubozköy, Atatürk ve Maresal Fevzi Çakmak mahallelerinde incelemelerde bulundu. Incelemede Baskan Balaban’a Belediye Baskan Yardimcisi Yusuf Ataç ve ilgili birim müdürleri eslik etti. Yunusemre Belediye Baskani Balaban, 4 mahallede hayata geçirecekleri projeler hakkinda ilgili birim müdürlerinden bilgi alarak, mahallelerin ihtiyaçlarini gözeterek projeler üreteceklerini dile getirdi.

Incelemelerin ardindan açiklamada bulunan Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, önümüzdeki bir yillik süreçte 4 mahalledeki projeleri hizmete sunmayi hedeflediklerini dile getirdi. Baskan Balaban yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi: “Belediye Baskan Yardimcimiz Yusuf Ataç ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Güzelyurt, Uncubozköy, Atatürk ve Maresal Fevzi Çakmak mahallelerimizde halkimiz ile muhtarimiz ile bulustuk. 4 mahallemizde yapilacak olan taziye evi ve sosyal tesisler için görüsmelerimizi, planlamalarimizi yaptik. 1 yil içinde bu projelerimizi halkimizin hizmetine sunacagiz. Verdigimiz bütün sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Özellikle Horozköy yillardir hizmet alamamanin sikintisini yasiyor. Atatürk de Maresal Fevzi Çakmak da 4 katli sosyal tesislerimizi de kurumlar ile birlikte insa edecegiz. Halkla beraber olmaya devam edecegiz. Ayni zamanda Fevzi Çakmak Mahallemizde de bütün esnafi ve kahveleri gezerek tek tek verdikleri destek için tesekkür ettik. Bu tür tesekkür ziyaretlerimiz de tüm Yunusemre’de hiçbir mahalleyi ayirt etmeden devam edecek” dedi.

Baskan Balaban yapilacak projeleri yerinde inceledikten sonra vatandas ve esnafla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile