Baskan Balaban Hemsehri Derneklerini Agirladi

Baskan Balaban Hemsehri Derneklerini Agirladi

Yunusemre Belediye Baskani Manisa’daki Hemsehri Dernekleri Platformu üyeleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Baskan Balaban, derneklerin etkinliklerini 100. Yil Meydani’nda yapabileceklerini söyledi.

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Manisa Hemsehri Dernekleri Platformu’nu Yunus Emre Kültür Parki’nda agirladi. Toplantiya Baskan Balaban’in yani sira Baskan Yardimcilari Emine Özge Arslan, Haydar Izci ve platforma üye dernek temsilcileri katildi.

Dernek temsilcilerini dinleyen Baskan Semih Balaban, sivil toplum örgütleri ile güzel projelere imza atmak istediklerini belirtti.

Hemsehri derneklerinin etkinliklerini 100. Yil Meydani’nda yapabilecegini söyledi.



‘Birlikte güzel projelere imza atacagiz’

Yunusemre Belediye Baskani burada yaptigi konusmada, “Bu belediye herkesin belediyesi. Her zaman güveninize layik olmak, herkesi kucaklayarak dil, din, irk, mezhep, sinif, siyasi parti ayrimi birlikte yol yürüyecegiz. Belediye olarak imkanlarimiz çerçevesinde bunlari halkimizla paylasacagiz. Borç bizi korkutmuyor. Yunusemre’nin kaynaklari da var. Sizlerle birlikte güzel projelere imza atacagiz. Sizler projelerinizi hazirlayacaksiniz. Biz de imkanlarimiz çerçevesinde katki yapacagiz. Iyiliksever insanlarimizla bu süreci en güzel sekilde götürecegiz. Bundan sonra 100. Yil Meydanimiz hemseri derneklerimizin etkinliklerine açiktir. Bu konuda biz üzerimize düsen neyse imkanlarimiz çerçevesinde destek vermeye haziriz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile