Baskan Baltaci'nin Ilk Gündemi Sehir Içi Ulasim Oldu

Baskan Baltaci'nin Ilk Gündemi Sehir Içi Ulasim Oldu

Göreve baslamasinin ardindan ilk olarak sehir içi ulasim problemini gündemine alan Kastamonu Belediye Baskani Hasan Baltaci, "Ulasim master plani, mesafeye göre ücret, sari otobüs ve otoparklar basta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durdugumuz konulari bilimsel ve akilci çözümlerle hayata geçirecegiz” dedi.

31 Mart Mahalli Idareler seçimi sonucunda Belediye Baskani seçilen ve 6 Nisan’da görevi devralan Hasan Baltaci’nin seçim kampanyasi süresi boyunca üzerinde siklikla durdugu sehir içi ulasim problemi gündemine aldigi ilk konu oldu. Bu çerçevede Baskan Hasan Baltaci, belediyedeki ilk toplantisini sehir içi ulasimin en önemli paydaslarindan olan S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü Isletmesi ile gerçeklestirdi. Belediye Baskanligi makaminda gerçeklesen ve yaklasik 2 saat süren toplantida Baskan Hasan Baltaci, S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü Isletmesi Baskani Mehmet Tiryakioglu ve yönetimiyle bir araya geldi. Belediye Baskan Yardimcilari Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci’nin yani sira Kastamonu Belediyesi Ulasim Hizmetleri Müdürü Ahmet Üstün Göksoy’un da yer aldigi toplantida, sehir içi ulasim hizmetlerinde yasanan sorunlar masaya yatirildi, çözüm yollari hakkinda görüs alisverisinde bulunuldu.

Belediye Baskani Hasan Baltaci toplanti sonrasi sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Sehir içi ulasimdaki sorunlarin çözümü ve eksiklerin en kisa sürede tamamlanmasi için paydaslarimizla bir araya geliyoruz. Ilk toplantimizi S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü Isletmesi Baskani Mehmet Tiryakioglu ve yönetimiyle gerçeklestirdik, fikir alisverisinde bulunduk. Ulasim master plani, mesafeye göre ücret, sari otobüs ve otoparklar basta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durdugumuz konulari bilimsel ve akilci çözümlerle hayata geçirecegiz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile