Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Liderlerimizin Bize Gösterdigi Yolda Yürüyerek En Güzel Hizmetleri Yapmak'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Liderlerimizin Bize Gösterdigi Yolda Yürüyerek En Güzel Hizmetleri Yapmak'

MHP Isparta Il Baskani Ahmet Önder Topçu, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Basdegirmen, "Amacimiz liderlerimizin bize gösterdigi yolda yürüyerek en güzel hizmetleri yapmaktir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Il Baskani Ahmet Önder Topçu, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Oguzhan Pesen ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Topçu 31 Mart mahalli idareler seçimlerine tüm partilerin ayri ayri girdigini belirterek, "Bütün partiler seçimlere ayri ayri girmesine ragmen mevcut baskanimiz, su anki Belediye Baskanimiz Sükrü Basdegirmen’in halk tarafindan teveccühünü tekrar kazanip seçilmesi ve bu süreçte de insallah Isparta’miza güzel hizmetler yapmasi dilegiyle hayirli olsun ziyaretine geldik. Allah utandirmasin diyoruz" dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyetini ifade eden ve tesekkürlerini ileten Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, "Milliyetçi Hareket Partimizin, ittifak ortagimizin il baskani, ilçe baskani, yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle burada olmanizdan son derece memnun oldugumu söylemek istiyorum. Bugüne kadar sizlerle beraber geçtigimiz 5 yil içerisinde sehrimize çok güzel hizmetler yaptik. Mecliste olsun, disarida olsun, il baskanligimiz, ilçe baskanligimiz düzeylerinde olsun sizlerle sehrimize en güzel hizmeti vermek için bir mücadele içerisinde olduk. Çok sükür ki vermis oldugumuz hizmetlerin sonucunda tekrar yeniden ayni görevi vatandasimizin tevdi etmesi bizleri de son derece memnun etmistir. Rabbim nasip etti tekrar yeniden görevlendirildik. Amacimiz ayni, birligimiz ayni, beraberligimiz ayni. Amacimiz Isparta’daki bu güzelliklere çok daha fazla güzellik katmak. Sizlerle beraber istisare içerisinde meclis üyelerimizle uyum içerisinde sehrimize ne yapabilecegimizin istisaresiyle mücadelesiyle geçecektir. Bundan sonraki birlik beraberligimiz hem Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan hem de Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin bu birlik beraberlik içerisindeki davranis ve tutumlari bize gösterdikleri yolda yürüyerek amacimiz insallah daha güzel hizmetleri yapmaktir” açiklamalarinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile