Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Sehrimizin Daha Çok Yasanabilir Bir Kent Olmasi'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Amacimiz Sehrimizin Daha Çok Yasanabilir Bir Kent Olmasi'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Isparta Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Baskani ve üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Basdegirmen, 5 yil boyunca güzel hizmetler yaptiklarini belirterek, "Amacimiz sehrimizin daha çok yasanabilir bir kent olmasi" dedi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Isparta Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Baskani Zafer Yavuz, Oto Galericiler Sitesi 2. Etap Kooperatif Baskani Ugur Madan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Baskani Zafer Yavuz, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e yeni döneminin hayirli olmasi dileklerini iletti. Yavuz, "Baskanim Allah utandirmasin. Geçen dönemde yaptiginiz hizmetlerden çok memnunuz. Hak eden kazaniyor. Hizmetlerinizde hiçbir sey esirgemediniz. Yönetim kurulu olarak üyelerim adina çok tesekkür ediyorum" dedi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e basarilar dileyen Oto Galericiler Sitesi 2. Etap Kooperatif Baskani Ugur Madan ise, "Tebrik ederiz, güzel ve saglikli bir seçim oldu. Halk arasinda da takdir gördü. Geçen dönem ki çalismalarinizdan dolayi da ayrica çok tesekkür ederiz. Isparta’miz çok güzel hizmetler aldi. Bu dönemde de daha iyilerine kavusacaktir. Ikinci etap yönetim kurulu olarak sizlere hayirli olsun dileklerimizi iletiyoruz. Orada yaptiginiz hizmetlerden dolayi da üyelerimiz adina çok tesekkür ederiz, çok mutluyuz" seklinde konustu.

Ziyaretten duydugu memnuniyetini ifade eden Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de, "Sizlerle geçtigimiz 5 yil içerisinde çok güzel hizmetler yaptik. Galericiler sistemimizin tasinmasi, oranin yerlesmesi, hizmetle ilgili aksakliklarin giderilmesi noktasinda beraber çalistik. Tabii ki daha önemlisi de yetmeyen is yerlerimizin daha fazlasini yapabilmek için sitemizin arkasindaki arazinin yeniden ikinci bir galericiler sitesi alani olarak ayarlanmasinda büyük gayretler gösterdiniz. Oranin kamulastirmasiyla alakali çabalar gösterdiniz. Orada da bize düsen vazifeler varsa biz de sizlerin yaninda olmaya çalistik. Amacimiz sehrimizin daha çok yasanabilir bir kent olmasi. Burada tabii ki galericilerimizi bir alanda toplamak kümelesmek degisik yerlerde galerilerin olusmasina mani olmak. Bu yapmis oldugumuz ikinci etap galericiler sitesiyle çözülmüs olacak. Devletimiz bu konuda ara ara bize yönetmelikle alakali yazilar yaziyor. Çünkü merkezde, apartman altlarinda galericilerin olusmasini engellemek için yeni sitelerin kurulmasi yönünde bizler de bunun altyapisini hazirladik. Arazimizi aldik, hafriyat çalismalarina baslandi. Önümüzdeki günlerde insaata baslanacak. Merkezde bulunan ‘benim is yerim orada yok’ diyen esnaf arkadaslarimizi da siteye alacagiz. Sehrin içerisindeki araç yogunlugunu azaltacagiz. Apartman altlarinda ve degisik yerlerdeki oto galerici arkadaslarimizi, esnaflarimizi bir yerde toplayarak kümelenmis bir sekilde en iyi hizmeti vermeye çalisacagiz sehrimize. Bunu tabii ki biz kanunda verilen yönetmeliklerle yapiyoruz. Artik sehir merkezinde belli bir süre sonra bunun tarihini tekrar bize bildirecek Bakanlik, sehir içerisinde galerilerin bir siteye tasinma mecburiyeti getirilecek. Daha önce getirilmisti ancak biraz daha süre verilerek ötelendi. O sürede doldugu zaman bizler de burayi bitirmis olmaliyiz ki iste ben gelecegim ancak yerim yok dememesi lazim esnafimizin. Bize de düsen vazife ne varsa bir an önce belediye olarak sahsi olarak bizler de devreye girerek isin hizlandirilmasinda biz de katki saglamak istiyoruz. Yani yaptiginiz çalisma bizim için çok önemli ve degerli. Belediye hizmetlerine siz de bu anlamda katki saglamis oluyorsunuz. Sizlere çok tesekkür ediyorum bereketli kazançlar diliyorum" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile