Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Fikirlere Açik Olmazsak Sehrimize Katki Saglayamayiz'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Fikirlere Açik Olmazsak Sehrimize Katki Saglayamayiz'

Isparta Girisimci Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (IGSIAD) Baskani Kubilay Kapi ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri’nde Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in önemli bir basari elde ettigini söyleyen IGSIAD Baskani Kubilay Kapi, "Isparta’ya bugüne kadar yapmis oldugunuz bütün yatirimlardan dolayi tesekkür ediyoruz" dedi.

Sivil toplum kuruluslarinin öneminden bahseden ve STK’larla beraber çalismanin belediyelere her zaman güç verdigini aktaran Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, ziyaretlerinden dolayi heyete tesekkür etti. IGSIAD’in projeler üreterek Isparta’ya yatirimlar gelmesiyle ilgili çalismalar içinde oldugunu dile getiren Baskan Basdegirmen, “Isparta’miz bambaska bir il. Disaridan gelen vatandaslarimiz bundan bahsediyor. Biz evdeki çocugumuzun büyüdügünü görmeyiz ancak disaridan birisi geldigi zaman onun ne kadar büyüdügünü söyler. Biz de Isparta’mizi öyle görüyoruz. Içinde yasadigimiz sürece Isparta’nin gelismesini çok fazla fark edemiyoruz. Disaridan gelenler Isparta’mizin çok mükemmel bir sehir oldugunu söylüyor. Bunu daha ileriye nasil götürebiliriz? Belediyecilikte biz fikirlere açik olmazsak sehrimize katki saglayamayiz. Isparta’da oturdugumuz, Isparta disina çikmadigimiz sürece Isparta’ya hizmet edemeyiz. Sehrimizi sanayi, girisimcilik anlaminda çok daha iyi yerlere getirecegiz. Sizlerle her zaman istisare halindeyiz. Bundan sonra da bu sekilde devam edecek. Bu birlik beraberligin devam etmesinin sehrimize fayda getirecegi inancindayim. Ziyaretlerinizden dolayi tesekkür ederim” görüslerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile