Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Is Birligi Içinde Hizmet Edecegiz'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Is Birligi Içinde Hizmet Edecegiz'

Isparta Dogu ve Güneydogu Anadolu Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ugur Macit ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Çevremize sizlerle beraber güzel isler yapacagiz" dedi.

Isparta Dogu ve Güneydogu Anadolu Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ugur Macit ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ile Isparta Belediyesinde bir araya geldi. Isparta Dogu ve Güneydogu Anadolu Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ugur Macit, dernek ve hemsehrileri adina Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e yeni dönemi için hayirli olsun dileklerini iletti. Macit, Baskan Basdegirmen’in bugüne kadar basarili çalismalara imza attigini ve bunun yeni döneminde de devam edecegine inandiklarini belirterek, "Rabbim muvaffak etsin. Baskanimizin her zaman yanindayiz" dedi.

Isparta Dogu ve Güneydogu Anadolu Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ugur Macit’e verdikleri desteklerden dolayi tesekkür eden Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da karsilikli is birliklerinin sürecegini söyledi.

Basdegirmen, "Uzun yillardir Isparta’da yasayan arkadaslarimiz var. Vermis oldugunuz destekleriniz için tesekkür ediyorum. Bundan sonra da önceki dönemde oldugu gibi dostlugumuz kadim ve is birligi içerisinde hizmet edecegiz. Çevremize sizlerle beraber güzel isler yapacagiz. Ziyaretiniz için tesekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile