Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Mesai Arkadaslarimla 5 Yilda Çok Güzel Islere Imza Attik'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Mesai Arkadaslarimla 5 Yilda Çok Güzel Islere Imza Attik'

Isparta Belediyesi’nin geleneksel aile iftarinda mesai arkadaslari ve aileleriyle bir araya gelen Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, 5 yillik görev süresi içerisinde mesai arkadaslariyla birlikte çok güzel islere imza attiklarini belirterek, yeni dönemde de daha da güzel hizmetleri sehre kazandiracaklarini vurguladi.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Ramazan Ayi dolayisiyla belediye personeli ve ailelerine iftar yemegi verdi. Gökkubbe Fuar Merkezinde düzenlenen iftara personel ile birlikte binlerce kisi katildi.

Iftar öncesinde Baskan Basdegirmen ve esi Sadiye Basdegirmen, mesai arkadaslari ve ailelerini kapida karsiladi. Ezanin okunmasiyla birlikte ayni anda binlerce kisi yapilan duanin ardindan iftarini açti.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, mesai arkadaslariyla geleneksel aile iftarini gerçeklestirdiklerini belirterek, birlik ve beraberligin önemini vurguladi. Mesai arkadaslariyla birlikteliklerinin 31 Mart 2019 yerel seçimleriyle basladigini dile getiren Baskan Basdegirmen, 5 yillik süreçte çok güzel islere imza atarak bugünlere geldiklerini söyledi.



Yaptiklari çalismalarda mesai arkadaslarinin çok büyük emekleri olduguna isaret eden Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Vatandaslarimizin karsisina sizlerle beraber yapmis oldugumuz hizmetleri anlatarak çikiyoruz. Çok sükür ki vatandaslarimiz tarafindan da bugüne kadar yaptigimiz çalismalara ilgisiz kalinmadi, her zaman da begenildi. Rabbim bizlere daha güzel hizmetleri yapmayi nasip eylesin. 31 Mart’ta yerel seçimleri gerçeklestirecegiz. Tekrar sizlerle birlikte bu vazifeyi devam ettirmek istiyorum. Sizlere bugüne kadar yapmis oldugunuz çalismalardan dolayi tesekkür ediyorum. Ailenizle birlikte saglikli, hayirli ömürler diliyorum. Rabbim yolumuzu açik eylesin” ifadelerinde bulundu.

Iftarin ardindan personel ve aileleri Basdegirmen çiftiyle fotograf çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile