Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Milletimizin Akliyla Oynamak Istiyorlar, Bunlara Inanmayin'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Milletimizin Akliyla Oynamak Istiyorlar, Bunlara Inanmayin'

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Bir esnaf sanayideki Halkbank Subesi’nin arka tarafi ve farkli bir noktadaki park alanlarinin satildigi yönünde iddialari bulundugunu belirtti. Esnafla birlikte uygulama üzerinden parsel sorgulamasi yapan Baskan Basdegirmen, “Böyle bir alan tapulu olarak görünmüyor. Tapusu olmayan alani nasil satabiliriz? Imarda da park alani olarak geçiyor. Milletimizin akliyla oynamak istiyorlar, bunlara inanmayin” dedi.

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Esnafi tek tek ziyaret eden Baskan Basdegirmen, bereketli kazançlar dileklerini iletti. Baskan Basdegirmen’e 31 Mart yerel seçimlerinde basarilar dileyen esnaf, “Baskanim hayirli olsun. Desteklerimiz sizinle. Sizden çok memnunuz. Allah yolunuzu açik etsin. Gönüllerimiz her zaman bir. Gereken ne ise yapacagiz. Sözümüzün arkasindayiz ne gerekirse o. Halki dinliyorsunuz, vatandasla sohbet ediyorsunuz. Yaptiginiz hizmetleri görüyoruz. Eserler birakmaniz çok önemli” ifadelerinde bulundu.

Esnaf bir belediye baskani adayinin Halkbank Subesi’nin arka tarafinda bulunan ve farkli bir noktadaki park alanlarinin Isparta Belediyesi tarafindan satildigi yönünde bir iddiada bulundugunu belirterek, bu iddiayi Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen’e sordu. Bu iddialarin asilsiz oldugunu vurgulayan Baskan Basdegirmen, esnafla birlikte cep telefonu üzerinden parsel sorgulama yaparak ‘satildi’ denilen yerlerin durumunu kontrol etti.

Baskan Basdegirmen, “Buralari satti demek çok ayip. Parsel sorgulamada kayit bulunamadi yaziyor. Bu tapusu yok demektir. Tapusu olmayan arsayi nasil satabiliriz? Diger söylenen yer için de kayit bulunamadi yaziyor. Seçimde söylenen her sey mubah olamaz. Imarda da park alani olarak geçiyor. Milletimizin akliyla oynamak istiyorlar. Burasi parktir tapusu yok. Satilmasi için tapu olmasi lazim. Bu yalan, iftiralara inanmayin” dedi.

Esnaf da Baskan Basdegirmen’in yaninda olduklarini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile