Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Türkiye'de Olmayan Bir Güzelligi Biz Sehrimize Kazandiriyoruz'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Türkiye'de Olmayan Bir Güzelligi Biz Sehrimize Kazandiriyoruz'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Eski Sanayi Sitesi esnafiyla bir araya geldi. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, esnafin istek ve önerilerini dinledi, yapimi devam eden Bebek ve Çocuk Kütüphanesi basta olmak üzere birçok konuda kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

Esnafin, ticaret yaptigi bölgenin artik çok eskidigini ve bölge için neler düsünüldügü noktasindaki sorusuna yanit veren Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, bir süre önce bölgenin tamaminin projesinin çikarildigini, Bakanlik yetkililerinin çalisma yapilacak alani inceledigini, ilk etapta yapilabilecek bir bölge oldugu tespitini yaptiklarini dile getirdi. Basdegirmen, “Muhtarimiz kapi kapi dolasarak bununla ilgili görüsleri aldi. Bazi olumsuz geri dönüsler oldu. Burayi tamamen yikiyoruz, yeniden birlesimini yapiyoruz, kat veriyoruz. Projemiz hazir. Ancak ülkemizde yasanan olumsuzluklardan dolayi bu projeler Bakanlik tarafindan bir süreligine ertelendi. 2024 yilinin içerisinde ilk etapta Anadolu Mahallesi ve bu bölge ayni anda yapilacak bölge. Bu bölge bizim yüzümüzün aki olacak. Rabbimize dua ediyoruz, bir daha bizlere büyük afetler yasatmasin” ifadelerinde bulundu.

Mahalle camiinin tuvalet ve abdest alma yerinin ayni alanda bulundugu dile getirilirken, caminin yogun kullanildigini, ancak caminin bir tadilattan geçmesi talebinde bulunuldu. Sanayi Mahallesi Camii için yapilabilecek tüm tadilatlarin yapilmasi noktasinda ilgili müdürlüklere talimat veren Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Yeni projemizde bu alanda güzel bir camimiz var. Proje uygulanincaya kadar camimizin tadilatlarini yapacagiz” dedi.



"Türkiye’de olmayan bir güzelligi biz sehrimize kazandiriyoruz"

Bir soru üzerine Bebek ve Çocuk Kütüphanesinin yapildigi alanda insaat kisminin disinda kalan diger bölümün park alani olarak kullanilmaya devam edecegini aktaran Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Bebek ve Çocuk Kütüphanesi yapilan bölgenin tüm alaninin 2 bin 500 metrekareden olustugunu, bunun 500 metrekarelik alaninin kütüphane olacagini dile getirdi. Baskan Basdegirmen, “Türkiye’de olmayan bir güzelligi biz sehrimize kazandiriyoruz. Kütüphanenin önünde 2 bin metrekareye yakin bir bahçesi var. Çocuklarinizi, torunlarinizi oraya götürdügünüzde, çocuklarimiz orada hem egitimini alabilecek hem de parkindan yararlanarak oyunlar oynayabilecek. Çocuklar egitimlerini alirken, aileleri de bahçesinde vakit geçirebilecek” dedi.

Esnafa çalismalarinda hayirli, bereketli kazançlar dileyen Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Güzel sohbetiniz için sizlere tesekkür ediyorum, ilettiginiz konulari en kisa zamanda yerine getirerek, mahallemizin isteklerini yerine getirmis olacagiz” ifadelerine yer verdi.

Baskan Basdegirmen, esnaf bulusmasinin ardindan ayrica bölgedeki esnaflari da dükkanlarinda ziyaret ederek, hayirli isler dileklerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile