Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Yasli Vatandaslarimiza Kucak Açiyorsunuz'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Yasli Vatandaslarimiza Kucak Açiyorsunuz'

Huzurevi Dernegi Baskani Merdan Özkahraman, Huzurevi Vakfi Baskan Vekili Serap Özkahraman ve Huzurevi Müdürü Alperen Sözen ile yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’i ziyaret etti.

Huzurevi Vakfi Baskan Vekili Serap Özkahraman, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e bugüne kadar hem huzurevine hem de Isparta’ya yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Özkahraman, “Insallah bu dönemde yine birlikte güzel seyler yapariz” dedi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in geçen dönemde huzurevinin soguk hava deposu ihtiyacini giderdigini ve destek oldugunu belirten Huzurevi Dernegi Baskani Merdan Özkahraman, “Sükrü baskanimiza tesekkür ederiz. Yeni döneminde de kendisine hayirli olsun diyoruz. Huzurevimizin peyzaj gibi birtakim ihtiyaçlari var, bunlari da yapacagindan kuskumuz yok” ifadelerine yer verdi.

Heyete ziyaretleri için tesekkür eden Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de Huzurevi yönetiminin yapmis oldugu hizmetlerin çok kutsal oldugunu söyledi.

Baskan Basdegirmen, “Yasli ve engelli vatandaslarimiza kucak açiyorsunuz, fedakârca yanlarinda oldugunuzu hissettirerek onlarin güzel, saglikli, kaliteli yasayabilmeleri için çok gayret gösteriyorsunuz. Hiçbir maddiyat beklemeden manevi güçle, sevginizden kaynaklanan güzelliklerle bu insanlarimiza güzel isler yapiyorsunuz. Böyle bir hizmetin yaninda, yaninizda olmak sizlere destek vermek bizim için büyük bir onur oluyor. Yapmis oldugunuz güzel çalismalardan dolayi sizlere çok tesekkür ediyorum. Ihtiyaci olan bir insanin yaninda olmak güzel bir sey. Sizler yillarca fahri olarak buraya emek veriyorsunuz. Bunlar örnek alinacak çalismalar. Bizler de bundan sonra da elimizden geldiginden daha fazlasini yaparak dezavantajli vatandaslarimiza, yaslilarimiza ihtiyaç sahibi olan herkesin yaninda olmak için sizlerin yaninda olacagiz. Bizlere vermis oldugunuz desteklerden dolayi da sizlere çok tesekkür ediyorum" görüslerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile