Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Yeni Dönem Için 19 Proje Hazirladik'

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Yeni Dönem Için 19 Proje Hazirladik'

AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Halikent’te vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Basdegirmen yeni döneme 19 proje hazirladiklarini belirterek, “Belediyecilik memleketinde yasayan vatandaslarinin refah düzeyini yükseltmek ve onlarin hizmet alabilecekleri alanlari genisletmektir” dedi.

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Halikent’te hemsehrileriyle bulustu.

Milletvekillerinden teskilatlara, belediye meclis üyelerinden il genel meclis üyelerine kadar ekip olarak bu meydanda olduklarini söyleyen Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, “Bu da sahsi menfaat gütmeden sadece tüm vatandaslarin istifade edebilecegi sayin cumhurbaskanimizin bize göstermis oldugu yolda yürüyerek birlik beraberlik içinde hizmet edebilecegimizin bir göstergesidir” dedi.

Basdegirmen, “Bu isler tek basina olan isler degil. Eger ‘tek basima ben her seyi yaparim’ dersen bundan önceki 10 yil haline düseriz. ‘Hep birlikte yapariz’ derseniz bizim gibi 2,5 yilda yapilan 153 hizmetin çok daha fazlasini önümüzdeki dönemde sizlere sunmus oluruz” diye konustu.



“Zehir zikkim olsun devletin bir lirasini yiyene”

Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, konusmalarinin devaminda “Kim ne derse desin, umurumda degil. Ben yaptigimi biliyorum, Rabbime verecegim hesabi biliyorum. Bazi seylere kafamizi takmiyoruz, kim ne derse desin. Bunu söylerken Rabbim bunlarin karsiligini mutlaka iyiye iyi, kötüye kötü karsiligini verecek. Istiyoruz ki, Rabb’imden en büyük duam biz de görelim onu, öbür dünyada olmasin. Bu dünyada onlarin yaptiklarinin karsiligini veriver, bu kadar hizmete, dürüstçe çalismaya ragmen sen gel o kadar ortaya iftira at. Zehir zikkim olsun devletin bir lirasini yiyene. Zehir zikkim olsun devletimin bir lirasini haksiz yere yiyene, peskes çekene, baskasina yedirene, yedirdi diyene de. Ben burada devletin parasini yiyene zehir zikkim olsun diyor muyum? Diyorum. Digerleri de söyleyebilir mi bunu? Bu belediyecilik öyle bir hizmet ki, ya bu isten çok büyük sevap kazanarak ayrilirsin, ya da çok büyük günahlarin içinden gark olarak ayrilirsin” seklinde konustu.



“Yeni dönem için 19 proje hazirladik”

Yeni dönem için 19 önemli proje hazirladiklarini dile getiren Basdegirmen, “Sehrimizin en önemli islerini yapacagimiz projeler. Belediyecilik memleketinde yasayan vatandaslarinin refah düzeyini yükseltmek ve onlarin hizmet alabilecekleri alanlari genisletmektir. Iste bu yönde projelerimizi hazirladik ve yeni dönemde hizmete sunacagiz” dedi.

Ayazmana Mesireligi için ihalenin yapildigini, bölgedeki duvarlarin yeniden yapildigini söyleyen Baskan Basdegirmen, yer dösemelerinin degistirilmesinin sürdügünü, ilave aydinlatmalar yapildigini ve havuzlara da yeni uygulamalar gerçeklestirilecegini belirtti.

Baskan Basdegirmen, “2 ay sonra orayi çok farkli bir park olarak göreceksiniz. Bazi vatandaslarimizin kafasina takilmis. Giristeki kemerin neden kalktigi noktasinda. Yapilan incelemeler sonrasinda iç kisimda büyük çatlaklar vardi, risk olmamasi için yikildi, yerine yenisinin ihalesi 26 Mart’ta yapiliyor. Oraya yeniden kemeri koyacagiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile