Baskan Basdegirmen'den 72 Bin Metrekarelik Botanik Park Müjdesi

Baskan Basdegirmen'den 72 Bin Metrekarelik Botanik Park Müjdesi

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, vatandaslarla bir araya geldigi Vatan Mahallesi mitinginde, mahalleye 72 bin metrekarelik Botanik Park müjdesini verdi.

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, mahalle mitingleri kapsaminda Vatan Mahallesi’nde vatandaslarla bulustu. Vatan Mahallesi tarihi günlerinden birini yasarken, alana mesaleler ve ‘Büyük Baskan’ sloganlariyla giren Baskan Basdegirmen, esi Sadiye Basdegirmen ile birlikte vatandaslara karanfil dagitti.

Vatan Mahallesi Mitingine AK Parti Il Baskani Furkan Cem Er, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Ugur Gökgöz, parti teskilatlari ile çok sayida vatandas katildi.

‘Sükrü Baskan’ sloganlariyla büyük sevgi seliyle kürsüye çikan Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen’in hedefinde muhalefetin son günlerde kendisine yönelik söylemleri vardi. Basdegirmen, "Bugün sizin karsiniza alnim açik basim dik geldim. Çünkü o günlerde sizden oy isterken, sizlere verdigim sözler vardi. O sözlerimi yerine getirmenin hakli gururu ile karsinizda dimdik ayakta duruyorum" ifadelerini kullandi.

Bugüne kadar yaptiklari hizmetlerden ve yeni dönem projelerinden bahseden Baskan Basdegirmen, yeni projelerden bir tanesinin de Vatan Mahallesi’nde yer alacagini müjdeledi. Vatan Mahallesi’nde tam 72 bin metrekarelik alanda, gelecek nesillere yapilan bir yatirim olarak yerini alacak olan Vatan Botanik Parki’nda Isparta’ya özgü endemik bitkiler yer alacak. Dinlenme ve piknik alanlarinin da tasarlandigi park alaninda ziyaretçilere keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam, çevreye duyarli bir yaklasim sunulacak ve ekoturizme büyük katki saglanacak. Basdegirmen, "Bu alani 2 bakanligimizla ortak olarak yapiyoruz. Bakanliklarimizdan izinlerini aldik, bu mahallemize yakisan bu parki en kisa zamanda yapip hizmete sunacagiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile