Baskan Basdegirmen, Kurban Kesimlerinde Vatandaslarla Bayramlasti

Baskan Basdegirmen, Kurban Kesimlerinde Vatandaslarla Bayramlasti

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Veteriner Isleri Müdürlügüne bagli Mezbahada, Kurban Bayraminin ilk iki gününde yapilan kesimlerde görev alan personeli ziyaret ederek, yaptiklari özverili çalismalardan dolayi tesekkür etti, kolayliklar diledi, kesim sirasi bekleyen vatandaslarin bayramini kutladi.

Isparta Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü, Kurban Bayraminin ilk gününde gerek mezbahada gerekse 44 mahalle muhtarligiyla belirlenen ve kurbanliklarini alan ancak kestirmekte güçlük çeken yasli, engelli ve yalniz yasayan vatandaslarin evlerine giderek, kurban kesim hizmetini bu yil da devam ettirdi. Isparta Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü tarafindan olusturulan 10 ekip ve 40 kisilik personelle ilk günkü kesim hizmetlerinin devami bugün de mezbahada devam etti. Kurban Bayraminin ilk 2 gününde ögle saatlerine kadar toplamda küçük ve büyükbas olmak üzere 481 kurban kesimi tamamladi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de bayramin 2.gününde Veteriner Isleri Müdürlügü tarafindan kurban kesim isleri devam eden mezbahayi ziyaret ederek, personele çalismalarinda kolayliklar diledi, bayramlarini kutladi. Mezbahaya gelisinde sira bekleyen vatandaslarla da sohbet eden Baskan Basdegirmen, yapilan kesimlere iliskin mezbaha yetkililerinden bilgi aldi. Baskan Basdegirmen, kurbanliklarini alan ancak kestirmekte güçlük çeken yasli, engelli ve yalniz yasayan vatandaslarin evlerine giderek, kurban kesim hizmetini bu yil da devam ettirdiklerini ve bu kapsamda bayramin birinci gününde 161 küçükbas kurbanin kesiminin yapildigini söyledi.

Basdegirmen, mezbaha personeline “Hepinizin eline saglik, vatandaslarimiz sizlerden çok memnun oldu. Hem hizli hem de saglikli, hijyenik bir sekilde vatandaslarimizin kurbanlarini sirasiyla kesip teslim ettiniz. Bu çok önemli, hepinizden Allah razi olsun. Bayrami burada, çocuklarinizdan, ailenizden ayri geçirdiniz ancak çok vatandasimizi da memnun ettiniz. Bayramin ilk gününde 40 kisilik ekip görev aldi, bugün ise 15 personelimiz görev yapiyor. Bayramin ilk gününde mezbahada 260, ikinci gününde ögle saatine kadar 30 olmak üzere toplam 290 büyükbas kurban kesimi yapildi. Yine bayramin ikinci günü ögle saatlerine kadar küçükbas kurbanini kestirmekte zorluk yasayan 30 vatandasimiza da yardimci olduk. Yine göreve geldikten sonra baslattigimiz kurbanliklarini alan ancak kestirmekte güçlük çeken yasli, engelli ve yalniz yasayan vatandaslarimizin evlerine giderek, kurban kesim hizmeti kapsaminda da bu yil 161 küçükbas kurban kesim hizmeti verdik. Allah kabul etsin, hepinizden Allah razi olsun, tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Basdegirmen ziyaretinde, mezbahada görev yapan personele ve sira bekleyen vatandaslara bayram dondurmasi ikram etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile