Başkan Başer, YGS'de dereceye giren Maltepe Dershanesi öğrencilerini ödüllendirdi

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda Yozgat'ta dereceye giren Maltepe Dershanesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda Yozgat'ta dereceye giren Maltepe Dershanesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Yozgat Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Yusuf Başer'in yanı sıra Başkan Yardımcıları Tevfik Bozkurt, Mehmet Taşdemir, Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner ve başarılı öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Maltepe Dershanesi'nin Yozgat eğitimine böylesine güzel başarılarla katkı sağladığını belirterek, "Eğitim başarı seviyemizin yükselmesinde böyle kurumlarımızın katkısı büyüktür. Ben inanıyorum ki önümüzdeki yıllar içerisinde bu başarılar artarak devam edecektir. bu azim ve gayretli çalışmayla İnşallah Türkiye sıralamasında ilk 10 gireriz. ben bu vesileyle Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner'i, öğrenci ve velilerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Maltepe Dershanesi Müdürü Bilal Altıner de Yozgat Belediye Başkanı tarafından öğrencilerimizin ödüllendirilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Maltepe Dershanesi olarak öğrencilerimizin Yozgat birincisi olmaları bizleri son derece mutlu etmiştir. Yozgat eğitimine 18 yıldır katkı sağlamaya çalışıyoruz. Dershanemiz her yıl başarılarına yenilerini ekleyerek eğitim ve öğretime devam etmektedir. İlçelerimizle birlikte 9 şubesi bulunan Maltepe Dershanelerimiz sadece ilimizde değil Türkiye'de de önemli dereceler çıkarmaktadır. İnanıyorum Aynı başarıyı LYS'de de elde ederek ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yusuf Başer dereceye giren öğrencilere kol saati hediye etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile