Başkan Berberoğlu Sadık Yakut’u Yalnız Bırakmadı

Başkan Berberoğlu Sadık Yakut’u Yalnız Bırakmadı

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, TBMM Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut'un hayatını kaybeden babası Ali Yakut'un cenaze namazına katıldı.

TBMM Meclis Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut'un babası Ali Yakut (75) Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Fakültesinde hayatını kaybetti. Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Ali Yakut'un cenaze namazında hazır bulunmak için karayoluyla Kayseri'ye hareket etti. Berberoğlu, Kayseri’ye ulaşır ulaşmaz Sadık Yakut’u ziyaret ederek acısını paylaştı ve taziye dileklerini iletti. Aile ziyaretinin ardından Kayseri Merkez Humat Camiinde kılınan cenaze namazına katılan Başkan Berberoğlu, ardından Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesinde yapılan defin törenine de katıldı.

Başkan Berberoğlu, “Değerli büyüğümüz sevgili abimiz Sadık Yakut’un acısını paylaşmak ve yanında olmak amacıyla acı haberi alır almaz yola çıktık. Kendisine taziyelerimizi ilettik ve cenaze namazını kıldık. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile