Baskan Beyoglu Kadinlarla Bir Araya Gelip Taleplerini Dinledi

Baskan Beyoglu Kadinlarla Bir Araya Gelip Taleplerini Dinledi

Diyarbakir’da Baglar ilçesi Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, düzenlenen etkinlikte bir araya geldigi kadinlarin taleplerini dinledi.

Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, ilçedeki kadinlarla bir araya gelerek belediye hizmetleri ve çesitli konulardaki talepleriyle ilgili degerlendirmelerde bulundu. Bine yakin kadinin katildigi etkinlik verimli geçerken, Baskan Beyoglu, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da halkin beklentileri dogrultusunda belediyecilik yapacaklarini dile getirdi.

Belediyenin Bagcilar Mahallesi’nde bulunan ve üç yil önce ilçede sehit olan polis memuru Atakan Arslan’in isminin verildigi belediyenin ek hizmet binasi kampüsünde ilçedeki kadinlarin taleplerini dinleyen Beyoglu, “4 yildir halkin her sorunuyla ilgilenip hizli ve pratik çözüm ürettik. 4 yildir sokak sokak ev ev gezerek milletimizin ayagina gidiyoruz. Bu defa kadin vatandaslarimizla kendi evleri olan belediyemizde bir araya geldik. Amacimiz milletimizin gönlüne dokunmak. Belediyecilik gönüllere dokunarak, halkla istisare ederek çözüm üretmektir. Elhamdülillah elimizden gelenin en iyisi yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile