Baskan Bilgin, Muhtarlara Bina Sözü Verdi

Baskan Bilgin, Muhtarlara Bina Sözü Verdi

Saruhanli Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Mütevelli Heyetinde 2022 yilinda görev yapacak muhtar üye seçimlerine katilan Saruhanli Belediye Baskani Zeki Bilgin, mahalle muhtarlarina ilçe merkezinde bir araya gelebilecekleri bir bina sözü verdi.

Saruhanli Belediye Baskani Zeki Bilgin, Saruhanli Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Mütevelli Heyetinde 2022 yilinda görev yapacak muhtar üye seçimlerine katildi.

Iki muhtar üyenin görev alacagi Vakif Mütevelli Heyeti üyeligi için yapilan seçimde Kayislar Mahallesi Muhtari Baki Ulu, Cengiz Topel Mahallesi Muhtari Yilmaz Kurtuldu ve Seyitoba Mahallesi Muhtari Ali Çetinkaya aday oldu.

Yapilan oylama sonucu 33 oy alan Baki Ulu ile 20 oy alan Yilmaz Kurtuldu, vakif mütevelli heyeti üyeligine seçildi. Adaylardan Ali Çetinkaya ise 16 oyda kalarak 2021 yilinda seçildigi görevine tekrar seçilemedi.

Baskan Bilgin seçilen muhtarlari tebrik ederek, görev sürelerinde yardim yapilacak ihtiyaç sahibi kisilerin belirlenmesinde adaletli bir sekilde davranacaklarina inandigini kaydetti.

Baskan Bilgin ayrica, mahalle muhtarlarina ilçe merkezinde bir araya gelebilecekleri bir bina sözü vererek, "Nisan veya Mayis ayina kadar muhtarlarimiz için bir binayi kullanima açacagiz. Hayirli olsun" dedi.

Saruhanli Belediyesine ait Erdogan Yetenç Dügün Salonunda yapilan toplantiya Kaymakam Necmettin Yalinalp, Ilçe Müftüsü Isa Solmaz, Ilçe Saglik Müdürü Tülay Üresin, Saruhanli Belediyesi Muhtarlik Hizmetleri Koordinatörü Hasan Aydir, ilgili daire müdürleri ve 50 mahalle muhtari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile