Baskan Bilgin, Muhtarlari Kahvaltida Agirladi

Baskan Bilgin, Muhtarlari Kahvaltida Agirladi

Saruhanli Belediye Baskani Zeki Bilgin, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçedeki mahalle muhtarlarina kahvalti verdi.

Kahvaltida yatirim ve hizmetlerini anlatan Baskan Bilgin, muhtarlarin talep ve önerilerini de dinledi.

Konusmasinda "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayisiyla Saruhanli basta olmak üzere ülke genelindeki tüm muhtarlarin bu anlamli gününü kutladigini belirten Bilgin, sunlari kaydetti:

"Muhtarlarimiz, bölgedeki halkin devlet kurumlariyla iliskilerinde araci bir rol üstlenerek büyük sorumluluk gerektiren önemli bir görevi ifa etmektedir. Bu anlamda Saruhanli Belediyesi olarak bizlerde ilçemizde talep ve ihtiyaçlarin tespiti ve vatandaslarimiza hizmet sunma noktasinda muhtarlarimiz ile sürekli iletisim halindeyiz. Öte yandan muhtarlik bürosu ihtiyaci bulunan muhtarlarimizin kimine yer tahsis ederek, kimine de bürolar insa ederek onlarin daha iyi, daha saglikli hizmet sunabilmesine imkân sagladik. Devlet ve vatandas arasinda köprü vazifesini gören muhtarlarimizin hizmet standartlarini gelistirdik. Bu duygu ve düsüncelerle hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi yerine getiren Muhtarlarimiza hizmetlerinden dolayi sükranlarimi sunar, ilçemizde görev yapan tüm muhtarlarimizin Muhtarlar Günü’nü kutlar, bu anlamli günün halkimiza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarimiza hayirli olmasini dilerim."

Toplantiya, Baskan Yardimcilari Hüseyin Baysal ve Mesut Sökmen, CHP Ilçe Baskani Hasan Levent, IYI Parti Ilçe Baskani Hüseyin Abaci ve Millet Ittifaki Meclis Üyeleri de katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile