Baskan Biyik Açiklamasi 'Mahallelerin Sorunlarini Birlikte Çözecegiz'

Baskan Biyik Açiklamasi 'Mahallelerin Sorunlarini Birlikte Çözecegiz'

Muhtarlari ziyaret eden Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Yeni dönemde de istisare halinde olarak mahallelerimizin sorunlarini birlikte çözmek için çalisacagiz. Darica’mizi birlikte ortak akilla yönetmek için muhtarlarimizdan gelen talepleri hizla degerlendirme çabasi içinde olmaya devam edecegiz" dedi.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nden sonra görevine seçilen muhtarlari ziyaret ederek, hayirli olsun temennisinde bulundu. Muhtarlari önemsedigini ifade eden Muzaffer Biyik, "Geride biraktigimiz 5 yillik görev süremiz boyunca her zaman mahallelerimizde muhtarlarimizla uyum ve isbirligi içinde olduk. Yeni dönemde de istisare halinde olarak mahallelerimizin sorunlarini birlikte çözmek için çalisacagiz. Yeni seçilen muhtarlarimiza görevlerinde basarilar diliyorum. Darica’mizi birlikte ortak akilla yönetmek için muhtarlarimizdan gelen talepleri hizla degerlendirme çabasi içinde olmaya devam edecegiz" dedi.

Muhtarlarla mahallelerin sorunlari için el ele vermeye devam edeceklerini de ifade eden Baskan Muzaffer Biyik, her mahalleye esit hizmet anlayisini dün oldugu gibi bugün de benimseyeceklerini söyledi.

Mahalle muhtarlari da ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, Baskan Muzaffer Biyik’a tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile