Baskan Biyik Açiklamasi 'Millet Bahçesi'ne Ögretmenevi Yapmak Istiyoruz'

Baskan Biyik Açiklamasi 'Millet Bahçesi'ne Ögretmenevi Yapmak Istiyoruz'

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Millet Bahçesi içerisinde ögretmenlerimiz için Ögretmenevi yapmak istiyoruz. Olmamasi için bir sebep yok. Olmasi için de hep birlikte çalisacagiz" dedi.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, okul aile birlikleri ve okul müdürleriyle bir araya geldi. Toplantiya, Darica Kaymakami Yüksel Kara ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Oguz ile birlikte Darica genelindeki okul müdürleri ve okul aile birligi yöneticileri katildi.



"Ögretmenevi yapmak istiyoruz"

Toplantida konusan Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Darica’mizdaki hiçbir soruna sirtimizi dönmüyoruz. Okullarimizin taleplerini, sorunlarini görmezden gelmiyoruz. ’Bizim isimiz degil’ demiyoruz. Kaymakamimizla birlikte uyum içerisinde her sorunu çözmek için çalisiyoruz. Her hafta pazartesi günleri bir okulumuzda bayrak törenine katilarak, ögrencilerimize iyi dersler dileyip ardindan okul idarecilerimizle fikir alisverisinde bulunuyoruz. Bu yil bildiginiz gibi üniversite sinavina giren gençlerimizin sinav oturum ücretini belediye olarak biz ödedik. Ögrencilerimize destegimizi bu yil da sürdürecegiz. Ayni sekilde her okulda okul aile birliklerimizin bütçesine destek olmak için de bir çalisma yapiyoruz. Her okulumuzda okul aile birliklerine bütçe ayiracagiz. Millet Bahçesi içerisinde ögretmenlerimiz için Ögretmenevi yapmak istiyoruz. Kaymakam beyle birlikte yerinde incelemelerde bulunduk. Olmamasi için bir sebep yok. Olmasi için de hep birlikte çalisacagiz ama basaracagimiza inaniyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile