Baskan Böcek' 'Antalya Için Azimle Çalismaya Devam Ediyoruz'

Baskan Böcek' 'Antalya Için Azimle Çalismaya Devam Ediyoruz'

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek bürokratlari ile toplanti yapti. Toplantida Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi süren ve yapimina baslanacak projeler ve çalismalar ele alindi. Baskan Böcek, planli, kuralli, kimlikli Antalya için azimle çalismaya devam edeceklerini söyledi.

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Genel Sekreter Cansel Tuncer, Genel Sekreter Yardimcilari, Danismanlar ve tüm daire baskanlari ile koordinasyon toplantisi gerçeklestirdi. Toplantida Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin devam eden projeleri ele alindi. Baskan Böcek, çalismalar hakkinda belediye bürokratlarindan bilgi aldi.

Projeler masaya yatirildi

Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi süren projelerin tek tek masaya yatirildigi toplantida projelerin hizla devam etmesi ve bitirilmesi talimatini veren Baskan Böcek, “Antalya’miza hizmet etmek için çalismalarimizi azimle sürdürüyoruz. Sehrimizde hayatin her alaninin kolaylastirmak hedefiyle, insan hayatina dokunan hizmetlerimizle 19 ilçemizin 913 mahallesinde gece-gündüz demeden çalisiyoruz. Halkimiza söz verdigimiz ve devam eden projelerimizin hizla bitirilmesi önceligimiz olacak” dedi.

Baskan Böcek, tarim, turizm, ulasim, imar, altyapi, sehircilik ve çevre konularina büyük bir hassasiyetle yaklastiklarini belirterek, Antalya’nin yararina olan, halkin ve kentin ihtiyaç duydugu projeleri hayata geçirme konusunda da çalismalarinin devam ettigini söyledi.

Baskan Böcek “Ben, sen, yok biz variz, biz birlikte yapariz’ diyerek ortak akilla kentin gelecegini sekillendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile