Baskan Böcek, Demre Ve Kas'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açilisi Yapti

Baskan Böcek, Demre Ve Kas'ta Seçim Koordinasyon Merkezi Açilisi Yapti

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve CHP Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Muhittin Böcek, Antalya’nin bati ilçeleri Demre ve Kas’ta vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Böcek, sevgi gösteriyle karsilanirken, seçim koordinasyon merkezi açilislari mitinge dönüstü.

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve Adayi Muhittin Böcek, CHP Demre Belediye Baskan Adayi Fahri Duran ile birlikte Demre Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açilisini gerçeklestirdi. Demre Halk Bulusmasi’na, CHP Il Baskani Nail Kamaci, ilçe baskanlari, ilçe belediye baskanlari ve adaylari, muhtarlar, STK temsilcileri ile çok sayida vatandas katildi.

Törende Demre’ye yapilacak hizmetlerin anlatildigi film izlendi.

Herkese esit hizmet

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve Adayi Muhittin Böcek, 5 yillik süre içerisinde kimseyi ötekilestirmeden Antalya’nin 19 ilçesine esit hizmet verdiklerini belirterek, “Tüyü bitmemis yetimin hakkini koruduk, tasarruflara gittik. En iyi hizmeti verdik. 70’li yillardan kalma asbestli borulari degistirdik. Berlin Türkiye arasi 2 bin 901 kilometredir, biz 3 bin 311 kilometre su hatti dösedik. 517 kilometre kanalizasyon hatti yaptik. Milletimizin parasini milletimize harcadik. Ranta dönük degil, halka dönük projeler gerçeklestirdik” dedi.



Demre’ye önemli yatirimlar yaptik

Baskan Böcek, Demre’ye 48 kilometre içme suyu, 19 kilometre kanalizasyon, 39 kilometre yol, kati atik transfer istasyonu, gemi atik alim istasyonu, çevre dostu çiftçi kart, kapali devre tarimsal sulama suyu gibi projeler kazandirdiklarini söyledi.

Noel Baba Meydani’ni yenilediklerini kaydeden Baskan Böcek, sunlari aktardi:

“Çiftçinin sulamada enerji parasinin yüzde 80’ini ödüyoruz. Yerelden kalkinma adi altinda birçok proje gerçeklestiriyoruz. Çiftçimize destek vermeyenlere sözümüz var. Tarlada izi olmayanin harmanda yüzü olmayacaktir. Ben göreve geldigimde mazot 6 liraydi simdi 46 lira olmus. Üreticiyi desteklemeye devam edecegiz.”

Afislerinin indirilmesine tepki gösterdi

Baskan Böcek, bir haftadir afislerinin indirildigine dikkat çekerek, “Ama bilmedikleri bir sey var. Bu Yörük çocugunu Demre’nin Antalyalilarin bagrindan söküp alamayacaklar. Bunu da çok iyi biliyorlar. Onlar gibi aga babalarinin paralariyla afis asmiyoruz. Biz Türkiye ittifaki kurduk. Oy veren vermeyen herkesin baskani olduk. Demre ve Antalya’miz için el ele gönül gönüle, emeklimize, köylümüze, çiftçimize sahip çikacagiz" dedi.



En ucuz su ve ekmek Antalya’da

Büyüksehir Belediyesi Halk Ekmek’in 4.5 lira oldugunu hatirlatan Baskan Muhittin Böcek, “30 büyüksehir içinde en ucuz suyu Antalya içiyor. Demre’de 1 Nisan’da günes dogacak. Burada ele ele gönül gönüle olmaniz beni mutlu etti. Demre’miz Antalya’miz için çalismalarimiza devam edecegiz. Azimle gururla 5 yil daha desteginizi istiyorum” diye konustu.



“Demre kazansin”

CHP Demre Belediye Baskan Adayi Fahri Duran da yaptigi konusmada, “Demre’nin en iyi belediye baskani olmak istiyoruz. Demre için çivi çakanlardan Allah razi olsun. Biz çakilan çivilerin üzerine insaatlar yapacagiz, büyük projeler çizecegiz, Demre’yi dünyanin en mutlu ilçesi yapacagiz. Demre’nin menfaati için her seyi yapacagiz. Yeter ki Demre kazansin. Büyüksehir Belediye Baskanimizla turizmi omuz omuza vererek yayacagiz. Bütün Demre turizmden yararlanacak” ifadelerini kullandi.

CHP Demre Belediye Baskan Adayi Fahri Duran Baskan ve Adayi Muhittin Böcek’e çiçek takdim etti. Ardindan tüm katilimcilarla birlikte Baskan Böcek, Demre Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açilis kurdelesini kesti.

Baskan Böcek Kas’ta

Büyüksehir Belediye Baskani ve CHP Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Muhittin Böcek, daha sonra Kas Seçim Koordinasyon Merkezi açilisi ve Kas Halk Bulusmasi’nda vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Muhittin Böcek, Kas Halk Bulusmasi’nda yogun sevgi gösterisiyle karsilandi. Kas girisinde mesalelerle karsilanan Baskan Muhittin Böcek, alana Kasli vatandaslarin sevgi gösterisi arasinda girdi.

Adeta bir mitinge dönüsen Kas Halk Bulusmasi’nda konusan Baskan Muhittin Böcek, hiç kimseyi ötekilestirmeden bütün vatandaslarin dertleriyle dertlendiklerini belirterek, “Kas için önemli projelere hayata geçiriyoruz. Yerelden kalkinma projeleri kapsaminda Kasli vatandaslarimiza önemli tarimsal destekler verdik. Kas Ova Spor Salonu, Kas Çocuk Kresi gibi halka dokunan hizmetlerimizi hayata geçirdik. Kas Kinik Hal projemizi tamamliyoruz. Köy yollarimizin sicak asfalt ile kapliyoruz. Simdi de yeni dönem hedeflerini belirledik ve sizlerle tekrar bir araya gelerek projelerimizi paylasacagiz. Erol Baskanimizla birlikte Kas’imiza Antalya’miza hizmetlerimize devam edecegiz” dedi.



Erol Demirhan projeleri

CHP Kas Belediye Baskan Adayi Erol Demirhan ise Kas için çok güzel projeler hazirladiklarina deginerek, “Büyüksehir Belediyemizle birlikte yeni kres alanlari olusturacagiz. Gençlere yönelik çok amaçli salonlar yapacagiz. Kas’in bütün mahallerinde meydan düzenlemelerini tamamlayacagiz. Belediyenin kapisi herkese açik olacak. Bugün git yarin gel belediyeciligi yapilmayacak. Vatandasin sorunu ya çözülecek, ya çözülecek” diye konustu.

Daha sonra Baskan Muhittin Böcek, CHP Il Baskani Nail Kamaci, CHP Kas Belediye Baskan Adayi Erol Demirhan, meclis üyeleri, meclis üyesi adaylari ve eski belediye baskanlariyla birlikte Kas Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açilis kurdelesi kesti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile