Baskan Böcek, Gazipasa Kültür Merkezi Insaatini Inceledi

Baskan Böcek, Gazipasa Kültür Merkezi Insaatini Inceledi

Gazipasa Kültür Merkezi insaatini inceleyen Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, bugüne kadar yaklasik 40 milyon TL harcanan projenin ilçenin önemli bir eksigini giderecegini söyledi.

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Gazipasa ilçesinde bir dizi temasta bulundu. Baskan Böcek, Gazipasa Belediye Baskani Mehmet Ali Yilmaz’i makaminda ziyaret etti. Gazipasa Belediye Baskani Yilmaz’in yeni yilini tebrik edip, ilçeye gerçeklestirilecek proje ve hizmetlerle ilgili görüs alisverisinde bulundu.

“Gazipasa’ya sinema ve tiyatro”

Baskan Böcek, daha sonra tiyatro ve sinema salonu bulunmayan ilçede önemli bir eksikligi giderecek olan Antalya Büyüksehir Belediyesi Gazipasa Kültür Merkezi insaatini inceleyip, bilgi aldi. Gazipasa Belediye Baskani Mehmet Ali Yilmaz ile birlikte santiyeyi gezen Baskan Böcek, Nisan ayi içerisinde insaat çalismalarinin tamamlanmasinin planlandigini söyledi.

Baskan Böcek, 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerinde insaati tamamlanmak üzere olan Gazipasa Kültür Merkezi için bugüne kadar 40 milyon TL yatirim yapildigini belirterek, “5 bloktan olusan proje kapsaminda bir blok içinde sinema salonu, çok amaçli salon, prova odalari ve fuayeler yer alacak. Kültür merkezinin diger blogunda ise ATASEM, sosyal hizmet birimlerimiz ve kres yapmayi planliyoruz. Gazipasa’da önemli bir eksikligi tamamlayacak proje ile ilçe halki ilk kez tiyatro ve sinema salonuna kavusacak” dedi.



“Zeytin fabrikasinda”

Gazipasa Meclis Üyesi Zafer Tan’in zeytincilik isletmesini de ziyaret eden Baskan Böcek, zeytin yagi üretim asamalarini yerinde gördü. Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel’in geçtigimiz günlerde vefat eden agabeyi Merhum Erol Yüksel için taziye ziyaretinde de bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile