Başkan Böcek, İş Kadınlarına Projelerini Anlattı

Başkan Böcek, İş Kadınlarına Projelerini Anlattı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Girişimci İşkadınları Derneği’nin (AGİDER) 2017 Faaliyet Yılı Olağan Toplantısının konuğu oldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AGİDER Başkanı Figen Sayın Yıldıran ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. AGİDER 2017 Faaliyet Yılı Olağan Toplantısının konuğu olan Başkan Muhittin Böcek, derneğin üyesi işkadınlarına Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi (KOSHİM) ile Gıda ve Giyim Bankası, Engelli Merkezi, Beslenme ve Diyet Bölümü, Aile Danışma Merkezi, Evde Bakım Servisi gibi bir çok sosyal içerikli hizmet birimini tek çatı altında topladıklarını söyledi.

Bununla birlikte yine KOSHİM çatısı altında yer alan Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesinin de 14 bin kitap arşiviyle bölge halkının hizmetinde olduğunu kaydetti.

3 bin 500 kişi kapasitesiyle Antalya’nın en büyük kongre salonu olan Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezini bir ay içerisinde hizmete açacaklarını dile getiren Başkan Böcek, 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nı bu fuar merkezinde gerçekleştireceklerini bildirdi.

Konyaaltı Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla her zaman eğitime katkı sunduklarını belirten Muhittin Böcek, Belediye bünyesinde hizmet veren iki kreşle birlikte şimdide üniversiteli kız öğrenciler için, Zübeyde Hanım ismiyle Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu açtıklarını söyledi.

Projesiyle birincilik ödülü alan Yaşlı Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokalinin inşaat ve tefrişat çalışmalarının da tamamlandığını dile getiren Muhittin Böcek, çalışan kişilerin anne-babalarını güven içinde bırakabileceklerini bu hizmet binasını bir ay gibi kısa bir süre içinde hizmete açacaklarını bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile