Başkan Böcek Tatlı İkram Etti

Başkan Böcek Tatlı İkram Etti

Antalya’da 16-25 Eylül günleri arası Cam Piramit’te gerçekleştirilen 4. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı sona erdi.

10 gün süresince on binlerce vatandaşın ziyareti ettiği, 77 standın yer aldığı ve 70 yazarın katıldığı fuar, Konyaaltı Belediyesi standında düzenlenen kapanış töreniyle son buldu.
Fuarın her günü stantları ziyaret ederek vatandaşlarla birada olan Konyaaltı Beyediye Başkanı Muhittin Böcek, bir gelenek olan Konyaaltı Kitap Fuarı’nı her geçen yıl daha da ileri bir noktaya taşıdıklarını söyledi.

Konyaaltı Kitap Fuarı’nı her yaştan ve düşünceden insanın ziyaret ettiğine dikkat çeken Başkan Böcek, fuar ile aslında Antalya’da bir kültür mozaiği oluşturduklarını bildirdi. Sevdiği yazar ve sanatçıyla tanışma fırsatı bulan ziyaretçilerin fuardan güler bir yüzle ayrıldıklarını söyleyen Başkan Böcek,bu mutluluğun kendileri için son derece önem olduğunu belirterek, tüm yayınevi temsilcilerine ve yazarlara teşekkür etti.

Konuşmasının ardından yayınevi temsilcilerine ve yazarlara tatlı ikram eden Başkan Böcek’e katılımcılar teşekkür etti. Fuarda yer alan stant temsilcileri ve yazarlar, 10 gün süreyle kendilerini ağırlayan Başkan Böcek’e, el yazısı ile isminin yazılı olduğu bir şilt hediye ederek teşekkür ettiler.

Fuarın son gününde söyleşi ve imza günü ile Antalyalılarla buluşan sevilen yazar Ahmet Ümit ise kitapseverlerle sohbet etti. Kendisiyle ilgili merak edilen soruları da yanıtlayan Ümit, Konyaaltı Kitap Fuarında bulunmaktan büyük mutluluk duygunu ifade etti.

Antalyalıların fuarı sahiplendiğini belirten Ümit, önümüzdeki sene de kitapseverlerle buluşmak için gelmek istediğini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile