Baskan Boyaci; '34 Yildir Üyelerimizden Aldigimiz Güç Ve Tecrübeyle Yolumuza Devam Ediyoruz'

Baskan Boyaci; '34 Yildir Üyelerimizden Aldigimiz Güç Ve Tecrübeyle Yolumuza Devam Ediyoruz'

MÜSIAD’in kurulus yildönümü dolayisiyla bir açiklama yapan Denizli Sube Baskani Engin Boyaci, "34 yil önce baslayan yolculugumuz, kuruldugumuz gündeki gibi tasidigimiz sevk ve heyecanla sehrimiz için çalismaya devam edecegiz" dedi.



MÜSIAD’in kurulus yildönümü dolayisiyla bir açiklama yapan Denizli Sube Baskani Engin Boyaci, "1990 yilinda MÜSIAD, vizyoner, samimi ve halis niyetleriyle yolculuguna basladi.

Daha adil ve müreffeh bir dünyanin var olabilecegine inanan, milletiyle el ele üreten ve gelisen, dünyanin dört bir tarafina yayilmis büyük MÜSIAD’tan gurur duyuyoruz" dedi.



Köklerine ve medeniyet degerlerine bagli kalirken, attigi her adimi dünyadaki hizli degisim ve dönüsümü dogru okuyarak atan MÜSIAD Denizli Sube Baskani Engin Boyaci, "34 yildir MÜSIAD, üyelerinden aldigi güç ve mazimizden aldigimiz tecrübe ile yolumuza devam ediyoruz. MÜSIAD Denizli Subesi olarak sehrimizi ekonomik ve sosyal anlamda gelistirmek için ugras veriyoruz. Yeni projeler üretmeye ve girisimcileri desteklemeye gayret gösteriyoruz. Bu yolda geçmisten bugüne MÜSIAD Denizli Subemize emek vermis olan Sube Baskanlarimiz Arif Gören, Mehmet Gökçe, Ali Filiz, Sahin Tin, Mehmet Eyüpoglu, Fevzi Özdemir, Ayhan Dogruyol, Necip Filiz, Ismail Biltekin ve Mehmet Akgün’e sükranlarimizi sunuyor, aramizdan ayrilan ebediyete intikal etmis tüm üyelerimize Allah’tan rahmet dilerim. Ayrica Yönetim Kurulu üyelerimize ve tüm üyelerimize tesekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile